Ennél azért többet vártunk volna egy BL döntős csapattól a FIFA 19-ben

Ennél azért többet vártunk volna egy BL döntős csapattól a FIFA 19-ben

Egyszerre lesz jó és rossz Pool szurkolónak lenni a FIFA19-ben.

Az EA még tartogat néhány meglepetést a FIFA 19 kapcsán; a héten például két új ligát is bejelentettek hivatalosan, így a széria következő darabjától már az argentin és kínai liga is játszható lesz a játékban. A nagyobb bejelentések mellett azonban fel-feltűnnek kisebb finomságok is, amelyek csak szerethetőbbé teszik a játékot. A minap például a demoból került elő egy rövid videó, amelytől biztos, hogy hidegrázása lesz majd néhány Liverpool rajongónak: a FIFA 19 legnagyobb újdonságának számító Bajnokok Ligájában, ha az Anfielden játszunk, akkor, miközben a játékosok sétálnak ki a öltözőből a pályára, a tömeg a You'll Never Walk Alone-t skandálja.

Az elmúlt években egyre többször kedveskedett az EA a rajongóknak azzal, hogy a csapatokhoz kapcsolódó skandálásokat épített be a játékba. Legutóbb éppen a világbajnokság kapcsán, az vb-k történetében újoncnak számító Izland kapott saját viking táncot

Te előrendelted már a FIFA 19-et? Ha nem, tedd meg nálunk; részletekért kattints a képre!

Üröm az örömben

Bár még nem hivatalos, kiszivárgott információk alapján a Liverpool játékosai elég gyengék lesznek, ami igencsak meglepő annak fényében, hogy Jürgen Klopp mester egészen a Bajnokok Ligája döntőjéig vezette csapatát. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor 90-es játékos nem is lesz a csapatban, még az egyiptomiak sztárja, Salah is csak 88-as lappal indít majd. 

Mané, Robertson és Keita talán a legalulértékeltebbek, 85, 81 és 83-as lapokkal. Ezzel szemben Cristiano Ronaldo jó eséllyel megtartja tavalyi, 94-es lapját, de még a PSG-s Neymar, aki a vb-n is csúnyán leszerepelt, is 92-es kártyával indít majd. Persze az értékek egészen addig nem hivatalosak, amíg meg nem jelenik a játék, de ha ezek igazak, akkor az EA nagyon alálőtt néhány Pool játékosnak. 

Ti mit gondoltok minderről?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép innen

Kövess Minket!