Egyedi lapok, amelyekkel fel lehetne dobni a Boomsday Projectet

Egyedi lapok, amelyekkel fel lehetne dobni a Boomsday Projectet

A mesekártyázás rajongói nem csak különleges lapokat, de fantasztikus öltözékeket is terveztek az elmúlt héten. Bemutatjuk a legjobb alkotásokat!

A Boomsday Project első benyomások alapján nem több egy langyos kiegészítőnél. Hiába az új mechanikák, 135 kártya és Dr. Boom karaktere, ha a játékra gyakorolt hatása konvergál a nullához. A csalódott játékosok ismét megmutatták, hogy lehetne itt jó dolgokkal tovább bővíteni a Hearthstone világát, így készültek el ezek a nagyszerű és kreatív egyedi lapok. Nézzük is meg őket!

Gelbin’s Coil

A Puzzle Lab során már találkoztunk kedvenc tekercsünkkel, ami apró sebzéseket képes kiosztani az ellenfélre. Ezt a lapot gondolta tovább egy kreatív játékos és illesztette bele a Shaman totem-mechanikájába.

Hand Buster

Különleges effekttel bír a lap, mivel ingyen ad az ellenfélnek egy testet a boardra, de cserében a kártya elveszíti minden képességét. Természetesen egy 0 mana vanilla 6/7 is brutális, de valami őrült meme pakliban még helye is lehetne.

Meowswell Tyrosus

A legvitézebb cica a kis 1/1 Recruitokból Lorewalker Chokat és Doomsayereket varázsol. Az art nagyon megnyerő a képesség kevésbé. Az Evolve mechanika a Shaman sajátja jelenleg, de más paklikban is el lehetne képzelni a jövőben. Minden a Team 5 csapatán múlik.

Ha már egyedi rajongói kártyákról van szó, érdemes a 2018-as Gamescomról is megemlékezni, ahol nem csak Thijs cosplay-elte saját magát, hanem versenyt is rendeztek a legkreatívabb jelentkezőknek. Egy mosolygós lány egészen pazar ötlettel készült: egy teljes paklit húzott magára, aminek az alján ott figyel Thrall, Deathseer elképesztően jól és részletesen kidolgozott formában. Meg is jutalmazták érte a zsűri tagjai: 3. helyen végzett a megmérettetésen!

A többi Hearthstone vonatkozású cosplayt a Gamescom versenyéről megtaláljátok az alábbiakban:

Sylvanas Windrunner

Frost Lich Jaina

Tyrande Whisperwind

Sindragosa (emberi alakban)

Valeera the Hollow

Genn Greymane

Frost Lich Jaina

Wrathion

Anduin Wrynn

Tyrande Whisperwind

Sindragosa (emberi alakban)

A további custom kártyákat megtaláljátok a galériában!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!