Budget paklik az augusztusi hajrára!

Budget paklik az augusztusi hajrára!

Kétezer dust alatt is lehet ütőképes decket összeállítani. Mi öt változatot mutatunk meg, amivel érdemes megtolni az utolsó hetet!

Az augusztusi szezon utolsó hetére fordultunk, ezért el kell kezdeni farmolni azokat a rankokat, ha eddig nem tettétek. Szűkös lapkészletből és kevés dustból nehéz kihozni a legjobbat, de megpróbáltuk a lehetetlent. Mutatunk pár paklit, amivel hatalmas hajrába kezdhettek a szombati zárásig!

Budget Aggro Rogue

Kód: AAECAaIHAA+0AYwCywPUBfUFlgaIB+IH3Qj4wQKfwgLrwgLYzQLb4wLWggMA

A gyors és agresszív stílus mindig is kedvezett az orvgyilkosnak. A Hero Power és az olcsó varázslatok segítségével hatalmas tempot képes a boardon generálni, ami után már csak a folyamatos sebzéseket kell bevinni az ellenfél arcára.

Budget Token Druid

Kód: AAECAZICAA/9AvcD5gX1BdkH68ICm80Clc4CkdAC0eECi+UC4vgC3/sCvPwCiYADAA==

Malfurion is egy Aggro paklival készült, ami a boardépítésre koncetrál, majd a Savage Roar és Power of the Wild maximális sebzésének kihasználásából merít erőt. A Soul of the Forest segíthet abban, hogy egy esetleges területi sebzés után is legyen fenyegetésünk az asztalon, amit elég buffolni és máris a kezünkben érezhetjük a mérkőzést.

Budget Eureka Shaman

Kód: AAECAaoIAv8FigcOgQT1BP4FwAfHwQKawgKbwgKHxAK60gLm0wLz5wL28ALq+gKf/QIA

A legújabb kiegészítő lapjai közül az Eureka! adja a pakli esszenciáját. A lassabb kezdés után a 6. körtől folyamatosan fenyegetni lehet az ellenfelet óriási lények asztalra idézésével. A Storm Chaser garantálja, hogy megkapjuk a kulcsvarázslatot, így valós esélyeink lehetnek a győzelemre.

Budget Midrange Hunter

Kód: AAECAR8CjQGXCA6eAagCtQOHBMkE8gXrB9sJ/gyOwwLf0gLj0gLh4wKL5QIA

Rexxar mindig is próbálkozott minél olcsóbban maximalizálni a Beastek erejét, ez a változat is erre a koncepcióra épít. Az olcsó lények, Secretek és a Spellstone kiegészíti a Beast szinergiákat, ami összegyúrva egy kifejezetten erős paklit alkot. A legend nem, de a rank 5 bőven alternatíva lehet ezzel a deckkel.

J4ckiechan’s Legend 200 Combo Priest

Kód: AAECAa0GAtYKl/YCDvgC5QT2B9EK0gryDPsM0cEC2MECzswCv+UCpfUC5fcCkfsCAA==

Egy igazi Jolly Joker a listán a Divine Spirit + Inner Fire kombóra épülő típus. Ezzel teljesen valós cél lehet a legend is, elég csak megnézni az elmúlt napok statisztikáit. Druid ellen szinte garantált a siker, de a többi ellenfélnek is feladja a leckét Anduin.

A minél jobb helyezés érdekében a Huntert és a Priestet javasoljuk nektek, de ha nincsenek ekkora ambícióitok a többi változattal is érdemes próbálkoznotok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!