Az EA elmondta, hogy miért csak 3 évados lesz a Journey

Az EA elmondta, hogy miért csak 3 évados lesz a Journey

Idén véget ér Alex Hunter kalandja.

Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a FIFA19 megjelenéséig és a The Journey utolsó évadáig. Eddig nem tudtuk, hogy miért csak három szezonon keresztül követhetjük Alex Huntert, de most az EA fényt vetett rá.

The Journey: három történetet is irányíthatunk egyszerre!

Három különböző karakterrel futhatunk végig egy teljesen különálló történetet.

Sokak egyik kedvenc történetévé vált már Alex Hunter sztorija, ahogy egy fiatal angol kissrác eléri álmait és nagyobbnál nagyobb klubokba igazol. Legelőször a FIFA17-ben jelent meg a The Journey és azóta minden évben kaptunk egy új évadot, viszont most elérkeztünk az utolsó állomáshoz.  Az utolsó szezon érkezik idén Alex Hunter életében, amiben nagy valószínűséggel az egyik legnagyobb klub színeiben, a Real Madridban játszik majd és velük küzd meg a BL trófeáért.

"Mindigis az volt a tervünk, hogy minden évben a labdarúgás következő szintjét adjuk át. Az első évben egy feltörekvő tehetség volt, ezt követően nagyobb csapatokba igazolt, mint az LA Galaxy. Harmadik évében pedig az lesz a célja, hogy megnyerje a legrangosabb európai kupát, a Bajnokok Ligáját."

A legnagyobb érdekesség az egészben, hogy már az első évben úgy tervezték a fejlesztők, hogy a harmadik évben a BL győzelemért küzd majd Hunter, viszont azt senki sem garantálta nekik, hogy 2018-ra megkapják a BL jogait. 

"Soha senki sem garantálta nekünk, hogy megkapjuk majd a BL linceszét, viszont végig ez volt az ötletünk. Egy futball karrieren belül rendkívül sok állomás van és úgy gondoljuk, hogy ezt egy három éves "sorozat" alatt el tudtuk mesélni."

TE ELŐRENDELTED MÁR A FIFA 19-ET? HA NEM, TEDD MEG NÁLUNK; RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy Cristiano Ronaldo a Juventusban folytatja pályafutását; ez még a játékra és a Journey-re is kihat majd. Ronaldo nagy szerepett játszott az elmúlt két évben, főleg Hunter életében. Alex Hunter idén a Real Madrid csapatába igazol és nagy valószínűséggel a fejlesztők már elkészítették azt a sztori vonalat, amiben Ronaldo-val karöltve a csúcsra jutnak. Majd miután kiderült, hogy a portugál sztár eligazol a Blancóktól a sztori nagy részét át kellett alakítani. 

"Nem mentünk vissza a kezdetekig, de azért sok mindenen kellett változtatnunk, ugyanis Hunter a Real-ba igazolt és CR nagy szerepet játszott ebben a csapatban. De ez a futball, ezért szeretjük igazán. Mindig tartogat meglepetéseket számunkra!"

Nagyon kíváncsian várjuk mi már a FIFA19-et és a The Journey befejező évadát, ahol egyébként három karakter történetét is mi irányítjuk majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!