Woxic nem kapta meg a vízumát: Nem lehet ott a Dreamhack Stockholmon!

Woxic nem kapta meg a vízumát: Nem lehet ott a Dreamhack Stockholmon!

Újabb vesszőfutás kezdődött, és most már tényleg csak sajnálni lehet a tehetséges török játékost.

Mindig nagy öröm a HR rajongóknak –vagy éppen a DeadFox fanoknak–, ha a csapat jól teljesít és kijut egy rangos tornára. A következő hónapokban nem csak a DreamHacken, de a Majorön is ott lehetnek majd, ami hatalmas teljesítmény. A fekete leves viszont mindig a kijutás után érkezik, hiszen woxic és ISSAA két olyan országból származik, akik nincsenek túl jóban a nyugati országokkal, főleg nem az USA-val. Leginkább a török woxic-nak voltak és vannak folyamatos problémái az útlevelével, ami nagyon úgy néz ki, hogy ezúttal is előjött. Egy hosszabb twitlongerben ecsetelte, hogy szerinte elvesztették a vízumát és most már a Major is veszélybe került.

"Végig azt mondták nekem, hogy most éppen nem dolgoznak, valaki pedig figyelt minket és egy walkie-talkie-n beszélt folyamatosan. Még mindig van esélyem elmenni a Majorre, ha nem vesztették el az útlevelemet, de ha igen, akkor fogalmam sincs hogyan mehetek el Angliába."

A twitlongerjében egy kicsit többet beszél arról, hogy Magyarországra mennyivel könnyebben megkapta a vízumot, de itt szinte biztos abban, hogy a nagykövetség elvesztette az útlevelét.

Sajnos az egy órával ezelőtti Tweetje alapján valószínűleg nem csak Stockholmba, de még Angliába se tud elutazni majd, hiszen visszakapta az útlevelét, de vízum nem volt benne.

"Egy órája kaptam egy üzenetet a nagykövetségtől: A kérelmezett útleveledet átveheted! Iszonyat boldog voltam, de amikor odaértem, megkaptam az útlevelemet vízum nélkül. Egy év, 5 verseny és szeptember 2 még pont a szülinapom is. Minden reményemet elvesztettem a CS iránt."

Természetesen játékostársai és rajongói próbálták nyugtatgatni woxicot, de tényleg borzalmas érzés lehet, hogy valószínűleg egy újabb fontos versenyt kell kihagynia csak azért mert Törökországba született. Arról még nem tudunk semmit, hogy ki lehet a beugró, ha végül nem sikerült megoldani a problémát, –de az szinte biztos, hogy woxic nélkül gyengül majd a HR.

Frissítés: Az útlevelét megkapta, így a HLTV szerint a Majorön ott lehet majd, csak a stockholmi versenyen kell beugróval játszania a csapatnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!