Titokzatos Vadász hódította el a legend 1-et: bemutatjuk a Secret Huntert

Titokzatos Vadász hódította el a legend 1-et: bemutatjuk a Secret Huntert

Se nem Midrange, se nem Spell, de mégis működik! Elképesztő erő van a Hunterben a jelenlegi metában.

Megannyi titkot rejt a Standard meta jelenleg, ebben az ősrobbanáshoz hasonló káoszban újult erőre kapnak rég elfeledett változatok is. MountainJohn egy sokak által kedvelt paklit vett elő a fiókból, kicsit leporolta, itt-ott belejavított és egészen legend 1 helyezésig menetelt. Nézzük meg, hogy miből épül fel a Secret Hunter!

MountainJohn’s Legend #1 Secret Hunter

Kód: AAECAR8IxwOHBPIFncwC39IChtMCmPACp4IDC54BqAK1A8kE6wf+DI7DAt3SAuPSAovlAsvsAgA=

Mindössze 6000 dustból egy ütőképes Hunter paklit hozott össze a japán játékos, amivel az ázsiai szerver csúcsáig menetelt pár nappal a szezonzárás előtt. De miért működik ennyire jól ez a deck?

Az olcsó lények és varázslatok két útvonalon is elindíthatják Rexxart: a Dire Mole -> Crackling Razormaw -> Animal Companion -> Houndmaster egy Midrange-s vonalat takar, amíg a Secretkeeper -> Wandering Monster / Venomstrike Trap -> Eaglehorn Bow -> Emerald Spellstone a Titkokra épít. Ha csak az egyiket is sikerül behúzni a játék elején nem lehet akkora gond a gyors, agresszív ellenfelek ellen. A rengeteg Secret szinte garantálja, hogy a Spellstone négy farkast idézzen meg, amik segítségével legjobb esetben az ötödik körtől átvehetjük az uralmat a boardon. A lassabb ellenfeleket továbbra is Deathstalker Rexxar egymagában elintézi, a Subject 9 segít a laphúzásban, a Mossy Horror a Giggling Inventorok ellen kiváló techkártya. Egy nagyon jól összerakott pakliról beszélhetünk, nem véletlen ez a kiváló teljesítmény.

A szezon vége már kopogtat az ajtón, érdemes lehet ezért ilyen szokatlan offmeta paklikkal próbálkozni, ha még egy-két rankot haladni szeretnétek a ladderen. Rexxar több paklival is megmutatta már, hogy hatalmas erő lakozik benne, nem okoz csalódást a fenti deck sem!

Nektek, hogy tetszik ez a változat? Kipróbáljátok majd?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!