Már a szuperteszten: Empire's Border és Highway

Már a szuperteszten: Empire's Border és Highway

Empire's Border egy utolsó nagy módosításon esett át, Highway pedig gyönyörűen néz ki, -a visszajelzések alapján pedig egyenes útja lesz az éles szerverre.

Empire's Border a kínai szerverről ismerős keleti hangulatú pálya, aminek egészén átívelő grandiózus fala mindenki retinájába beleég. A térképet megpróbálták kényelmesebbé tenni a tankvadászok számára, valamint a Támadó (Assault) és a Csata ütközet (Encounter) játékmódokat is próbálgatják rajta.

Empire's Border

A kínai nagy fal ihlette pályán az ígéretek szerint az összes tanktípus jól játszható lesz majd, –annak ellenére, hogy többszöri ránézésre is egy újabb csőpályának tűnik. Az egyes pontot a közepes tankok, míg a kettes pontot a felderítő tankok számára ajánlják, de értelemszerűen a lassan mozgó egységek ezt a részt két ok miatt sem használhatnák ki. Az egyik ok nyilván a távolság, a másik pedig a rengeteg rombolható épület, ami rendkívül kiszolgáltatottá teszi a lomhább tankokat a tüzérségnek. Ezek az egységek lövegsüllyedéssel a hármas, egyéb esetben a négyes ponton találják majd meg számításaikat. A lila ötös zónák pedig tankvadász pozíciók lesznek majd.

Highway

Highway a nyilatkozat szerint teljesen rendben van, és valóban lélegzetelállítóan jól néz ki, ezért nagyon bízzunk abban, hogy a következő frissítéssel már gurulhatunk is rajta.

Melyik pályát várjátok inkább? Vajon az ígéreteknek megfelelően tényleg nem lesz csőpálya az Empire's Border?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.