Újradolgozott paraméterekkel folytatódik a limites tankok tesztelése!

Újradolgozott paraméterekkel folytatódik a limites tankok tesztelése!

A mai napon az erősített tier limites tankok tesztelése kezdetét vette a szuperteszt szerveren.

Épp hogy csak megérkezett a normál szerverre az új személyes kampány, a lengyel ág és a megannyi újdonság, de a szuperteszten már az erősített tier limites tankokat próbálgatják a játékosok. A teszt első fázisában egyszerűen arra voltak kíváncsiak a fejlesztők, hogy miképp változik ezeknek harckocsiknak a harci hatékonysága, és az eredmény talán nem meglepő módon az lett, hogy szinte ugyanolyanok maradtak, mint korábban.

A közfelháborodástól a legpolkorrektebb lépésig vezető rögös úton

Amikor a Wargaming először tette közzé terveit a kedvezőbb MM besorolású tankokról, akkor a közösség finoman szólva darabokra szedte az ötletet, –így mentőövként bedobták, hogy a limit marad, ellenben a paramétereket rendbe teszik ezeknél a páncélosoknál

Tovább erősítik a limites tankokat

A kedvezőbb MM besorolás marad, de az erősítések folytatódnak! Mutatjuk, hogy mi változik!

Ha érdekel benneteket, hogy pontosan mit változtattak meg a tankok értékein, akkor az eredeti változtatásokat a szövegbe ágyazott linken keresztül, míg a további erősítések listáját a fenti képre kattintva éritek el.

A teszt második fázisa ma kezdődik

A paramétereken újra változtattak, amik kis mértékben még jobban megdobják majd a limites harckocsik hatékonyságát. Igazság szerint lehetetlen megmondani, hogy ezekkel a tankokkal mi a fejlesztők valódi célja, mert kisebb ellentmondás figyelhető meg a nyilatkozatukban. Egyrészről azt állítják, hogy a tier IX-es tankokkal szemben is fel kell tudniuk venni a harcot –azaz be kell tudniuk ütni azokat–, de másrészről nem akarják, hogy a normál tankoktól erősebbek legyenek.

Példaként az IS-3-at és az IS-6-ot említették, de álljunk meg egy fél percre, és gondoljuk át a helyzetet. Az IS-6 arányaiban mindig is erősebb volt, mint az IS-3, de a viszonylag alacsony páncélátütési értéke miatt inkább a tier VIII alatti és a tier VIII-as alulpáncélozott egységek ellen volt hatékony. Ha a páncélátütését feljebb viszik, akkor egy az egy elleni harcban erősebb lesz, mint az IS-3, mert a tűzgyorsasága miatt mindig nyerni fog.

Még semmi sem végleges

Bár magától értetődő, de a paraméterek még koránt sem véglegesek, és még sok víz le fog folyni a Dunán, mire ebből bármi is lenne. Egyelőre megvalósíthatatlannak tűnik az a tervük, hogy a limites tankok erősítésénél eltalálják azt a vékony mezsgyét, ahol már nem vészesen gyengébbek a tier IX-es vasaknál, ugyanakkor a normál társaiknál még nem erősebbek, –és ez utóbbit az előző bekezdésben már taglaltuk.

Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy sikerül jó megoldást találniuk a limites tankok problémájára?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.