Amikor már azt hitted mindent láttál: Maly'thun Warrior Fibonaccitól

Amikor már azt hitted mindent láttál: Maly'thun Warrior Fibonaccitól

Deathrattle Hunter ellen instant Concede, de minden más ellen van esélye a legújabb Mecha'thun paklinak. Bemutatjuk Fibonacci koncepcióját!

Mecha’thun a Big Druidban a kompetitív szinten is a meta részévé vált, de ladderen többnyire csak a mémfaktor volt meg Szauron Elveszett Szemében. Anduin próbálkozik vele a mai napig, a Warlock és a Druid inkább más változatokba helyezte a bizalmát. Fibonacci a világ legjobb Warrior játékosa már többször panaszkodott, hogy nincs egy izgalmas pakli, amivel szívesen játszana. Most benyomta a „hardmode”-t és legend 100-ig menetelt egy Malygos Mecha’thun Warriorral. Nézzük meg mire képes ez a legújabb őrültség!

Fibonacci’s Legend #96 Maly’thun Warrior

Kód: AAECAQcMS5ADtAP8BJAHzM0CnfAC0fUCuPYCkvgC8fsCoIADCRaiBP8Hsgj7DJvzAvT1Ap77ArP8AgA=

Elképesztően izgalmas kombóra épít a deck, amit eddig még csak néhányan mertek kipróbálni. Fibo azonban tudjuk, hogy nem véletlen rendelkezik több, mint 20000 győzelemmel kedvenc kasztjával. Végre talált egy izgalmas paklit, amivel meg sem állt a top 100-ig a szezonzárás előtti nagy hajrában.

Hogy lehet nyerni a paklival?

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mit keres Malygos és Mecha’thun egy pakliban? A válasz a részletekben rejtőzik. A stílus egy teljesen megszokott Control Warriorhoz hasonló: túlélés, laphúzás és valami, amivel meg lehet nyerni a meccset. Ebben az esetben a „valami”, a Mecha’thun garantált győzelmi faktora. Addig kell eljutni, hogy mindössze 6 kártya maradjon a kezünkben. A Malygos és Mecha’thunt megidézi a boardunkra a Boomship, utána két Inner Rage-t kell elhasználni a sárkányra és a Szemre, majd utolsó akkordként a Whirlwind pörgetésével zárhatjuk le az előadást.

Kreatív, egyedi és halálos paklit rakott össze Fibonacci, amivel a győzelmek is futószalagon érkeznek, ha kellően elsajátítottuk a decket. Nehéz beosztani az erőforrásokat és meglátni a tökéletes „lineokat”, de ha izgalomra és szórakozásra vágytok vágjatok bele!

Ti találkoztatok már ezzel a változattal a ladderen?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!