Döntőbe lőtték magukat KODIAK-ék a Broadcaster Royale-on!

Döntőbe lőtték magukat KODIAK-ék a Broadcaster Royale-on!

Óriási magyar eredmény a duótól, vasárnap folytatás!

Skill, és persze 16 zsák szerencse is kellett ahhoz, hogy KODIAK és Omgezjonesy kijussanak a Broadcaster Royale döntőjére: mindössze néhány ponttal maradtak le az utolsó, még kvalifikációt érő helyről. Aztán jött a közönségszavazás, ahonnan 3 duó jutott még be, de itt is a 4. helyen végeztek. Fortuna azonban végül megszánta őket, hiszen az egyik, már résztvevő duó visszamondta a szereplést, így a szervezők egyből őket keresték meg, hogy felszabadult egy hely, Kodiék pedig éltek a lehetőséggel és így kiutazhattak Amerikába az offline nagydöntőre, ahol 5 régió legjobbjai küzdenek meg egymással a 300.000 dolláros összdíjazásért!A csapatokat két csoportba osztották, ahonnan a 20-20 legjobb duó jutott tovább a vasárnapi fináléba, így az elsődleges cél Omgezjonesy-ék számára ez volt. 5 pálya, vérre menő küzdelem és végül összesítésben egy 9. hely jött össze a srácoknak, akik a végén még Shrouddal is találkoztak!

Az első cél tehát elérve, vasárnap este, magyar idő szerint kb. 20 órától pedig jön a nagydöntő, amit magyarul is követhettek a Fusion TV oldalán. A B-csoport meccseit ma este játsszák, így holnapra kiderül, hogy vajon csak a pályán kívül, vagy a pályán is találkoznak-e majd Shrouddal!

Ha szeretnétek visszanézni az első nap legjobb pillanatait Kodiék szemszögéből, itt megtehetitek:

Nézd meg KODIAK_official Legjobb pillanatok: Broadcaster Royale kozvetites - !broyale !giveaway című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!