Összeállt a Broadcaster Royale fináléja, WackyJacky ellen is játszanak ma KODIAK-ék

Összeállt a Broadcaster Royale fináléja, WackyJacky ellen is játszanak ma KODIAK-ék

Izgalmas párbajokra számíthatunk, az amerikai mezőny igen erős.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy KODIAK és Omgezjonesy 9. helyet ért el a Broadcaster Royale elődöntőjében, –és mivel mindkét csoportból a top20 duo juthat tovább, így bizony ők is bekerültek a mai döntőbe!

Döntőbe lőtték magukat KODIAK-ék a Broadcaster Royale-on!

Oacute;riási magyar eredmény a duótól, vasárnap folytatás!

A tegnap este folyamán azonban lezajlott a B csoport, vagyis Amerika összecsapása is, így pedig teljessé vált a döntőben résztvevők listája. KODI-ék többek között WackyJacky-vel is farkasszemet nézhetnek majd! Íme a két teljes lista:

A csoport

B csoport

Itt már bizony nem babra megy a játék, a 40 duo játékosai mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy kihasíthassanak egy jelentős szeletet a 300.000 dolláros összdíjazásból. A pontok alapján azt láthatjuk, hogy a B csoport bizony rendesen felszívta magát, a top10-ben lévő csapatok jóval több gyilkossággal és ponttal rendelkeznek, mint az A csoportbeliek. Kíváncsian várjuk, hogy a döntőben melyik csoport lesz az erősebb. Külön érdekesség egyébként, hogy KODIAK-ék akár Shrouddal is szembe találkozhattak volna, ám a sors másképp ítélkezett, a világ egyik legjobbjának tartott játékos és társa nem jutott fel a top20-ba még egy nyert mérkőzéssel sem, így nem lehetnek ott a döntőben.

A finálé a mai napon veszi kezdetét, magyar idő szerint 20 óra környékén indul majd a buli, amit magyar nyelven, rendszer szinten a Fusion TV Twitch csatornáján követhettek, hogyha viszont csak KODIAK vagy Omgezjonesy szemszögére vágytok, akkor az ő csatornájukat kell felkeresnetek! Sok sikert honfitársainknak, mi gőzerővel drukkolunk ma este!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!