Könnyed legend egy olcsó paklival: Midrange Hunter bemutató

Könnyed legend egy olcsó paklival: Midrange Hunter bemutató

Az alapok elsajátítása egyszerű, az eredmények magukért beszélnek. Ha vágytok az újdonságra, de a régi ismerősökkel is szeretnétek találkozni!

Az első nap egy régi-új ismerős hódította meg a Standard laddert. Pillanatok alatt behúzták a legendet többen is ezzel az olcsó paklival. Nem meglepő módon a Hearthstone egyik legstabilabb deckét mutatjuk most be, itt van a Midrange Hunter!

A HSReplay már felhívta a figyelmet a paklira két nappal ezelőtt. Népszerű, olcsó és gyors Hunter tör fel a legerősebb deckek közé, ami a kezdőknek és a haladóknak is jót jelent. Nem túl nehéz megtanulni az alapokat és élvezetes, pörgős meccseket lehet játszani a deckkel. Bragi is úgy döntött, hogy az első nap behúzza a legendet és kicsit átalakította a fenti paklit a saját stílusának megfelelően.

Bragi’s Legend#10 Midrange Hunter

Kód: AAECAR8ClwiG0wIOi+UCngGOwwLJBIEKxwOdzAK1A9fNAv4MqALbCesH49ICAA==

A Secretkeeper kiváló egy manás lényként érkezhet a Boardra, ugyanis azonnal valódi fenyegetéssé és olcsó sebzésosztóvá változtathatjuk, ha a rengeteg Secret közül felhelyezünk egyet a rákövetkező körben. A másik fontos szinergia, amire végig figyelnünk kell a Beastek elszabadítása. Az olcsó vadállatok egymással kombózva rögtön megszerezhetik nekünk a tempot. Ezek után a Spellstone-ban és a Deathstalker Rexxarban kell bízni és viszonylag hamar a zsebünkben érezhetjük a győzelmet.

Kiváló pakli, ami kifejezetten kezdőbarát olcsósága (nincs benne egyáltalán új lap a Boomsday Projectből) és játékstílusa miatt. A tapasztaltabbaknak is felüdülést jelenthet az unalomig ismételt Druid / Rogue / Deathrattle Hunter / Odd Warrior négyes mellett.

Ti kipróbáljátok majd ezt a változatot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!