Meglepő, de működik: Spiteful Mage-dzsel a legendbe

Meglepő, de működik: Spiteful Mage-dzsel a legendbe

Offmeta paklikkal érdemes lehet próbálkozni, ha a meglepetés erejére akartok építeni. Egy szokatlan koncepció legendet is érhet, ha jó kezekbe kerül!

A Spiteful nerf nem volt véletlen, mivel hat manáért kaptunk egy garantált 4/4-es testet és mellé átalában egy hatalmas lényt. A Priest és a Druid a gyengítés óta is próbálkozott több, kevesebb sikerrel újraéleszteni a változatot, de most úgy tűnik, hogy a Mage-ben is lehet haszna az immár hét manás epic kártyának. Legendképes offmeta deck a Spiteful Mage, ezt mutatjuk be!

Gotdeathstar’s Legend Spiteful Mage

Kód: AAECAf0EBosD9QXKywLCzgKb0wKc4gIM3gXyBfMFvwiXwQLrwgLKwwKbywLUzgLR4QLX6wLi+AIA

A két dropok hiánya nem jelentős, mert a jó egy manás lények Keleseth-tel kiegészülve kiválóan tartják a boardot a meccs korai szakaszában. A Druidhoz és Priesthez hasonlóan a Mage is szenved a varázslatok hiányától bizonyos esetekben és ezért kényszerül rá, hogy minél több, önmagában is erős minionnal pakolja tele a decket. A Coldwraith jelenti a laphúzást, amit a Glacial Sharddal és a Water Elementallal is tudunk kombózni. Nem garantált a kezünk újratöltése, de muszáj bízni abban, hogy sikerül kihasználni a képességét a három manás lénynek. A végjátékban jöhetnek a hatalmas Spitefulból kapott tíz manás lények köszönhetően a két Pyroblastnek, majd a tüzes labdákat elég az ellenfél arcába durrantani és hamar behúzhatjuk a győzelmet. Frost Lich Jaina valódi értékét nehéz kihasználni, de gyorsabb paklik ellen életet menthet a Deathknight különleges Hero Powere és az Elementalok életlopása.

A nerf ellenére a Spiteful Summoner továbbra is egy izgalmas kártyája a Hearthstone-nal, ha sikerül behúzni a hetedik körre általában a zsebünkben érezhetjük a mérkőzéseket.

A Mage különleges a Spiteful deckek sorában, de nem jelenti azt, hogy ne lehetne szép eredményeket elérni vele. Kell egy rakat szerencse, hogy a lapokat jó sorrendbe húzzuk be, de az első szeptemberi napokban mindenképp próbáljátok ki.

Ti mit gondoltok a Spiteful Summonerre épülő paklikról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!