Dicső helytállással zárta a Broadcaster Royale-t KODIAK és Omgezjonesy

Dicső helytállással zárta a Broadcaster Royale-t KODIAK és Omgezjonesy

A döntő végére sajnos szétestek picit, ám még így is több százezer Ft-ot hozhattak haza!

Tegnap este tartották a Broadcaster Royale döntőjét, amin Magyarországot KODIAK és Omgezjonesy képviselte. A páros egy igen komoly szerencsehullámot követően jutott ki Seattle-be, a kvalifikáción ugyanis egy hajszállal maradtak le a kijutásról, a közösségi szavazáson pedig szintén negyedik lettek, így nem fértek be abba a három duóba, akik még kimehettek.

Összeállt a Broadcaster Royale fináléja, WackyJacky ellen is játszanak ma KODIAK-ék

Izgalmas párbajokra számíthatunk, az amerikai mezőny igen erős.

A szerencse azonban nekik kedvezett, egy csapat visszamondta a részvételt, így pedig automatikusan őket hívták meg az offline eseményre. KODI-ék hozták is, amit kellett: az elődöntőt a 9. helyen zárták, amivel bőven befértek a döntőbe, ahova mindkét csoportból 20-20 csapat jutott be.

A B csoport igen erősnek bizonyult, az elődöntőkben klasszisokkal több pontot és gyilkosságot gyűjtöttek, így a döntőben mindenkinek fel kellett kötnie a gatyáját. KODIAK és Omgezjoney végül összesítettben a 32. helyen zárták az eseményt, amivel nagyjából 204 ezer Ft-ot vihetnek haza fejenként.


A negyedik mérkőzés lehet bezavart nekik kicsit; technikai hiba miatt többször is újra kellett indítani a meccset, KODI-ék pedig innen mintha picit szétcsúsztak volna. A harmadik mérkőzésen még egy 8. helyet is sikerült megszerezniük, a negyedik és ötödik összecsapáson viszont az elsők között hullottak el. Ettől függetlenül gyönyörű teljesítmény, amit véghez vittek; tovább bővítették a magyar e-sport sikerek listáját!

A magyar adás teljes egészében visszanézhető a Fusion TV csatornáján, a játékosok szemszögéből pedig KODIAK és Omgezjonesy Twitch oldalán!

Gratulálunk a dinamikus duónak, csak így tovább srácok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!