Fox elbúcsúzott a Tempo Storm csapatától

Fox elbúcsúzott a Tempo Storm csapatától

Az egykoron SK-hoz is beugró portugál játékos ott hagyta az amerikai szervezetet.

A 31 éves Ricardo " fox " Pacheco –aki még májusban csatlakozott a gárdához– Twitter oldalán jelentette be, hogy többé nem tagja a Tempo Storm európai mix felállással rendelkező ötösének, Twitlonger bejegyzésében pedig távozásának indokát is elárulta.

Fox egy bocsánatkéréssel kezdte irományát –mind a csapattársai, mind a szurkolók felé–, ezután pedig a csapat helyzetéről tett jelentést, miszerint az ötös a kezdetek óta nehézségekkel küszködött. Hiányolt egy vezéregyéniséget a csapatból, mivel rendes irányítóval nem rendelkeztek, és az sem tetszett neki, hogy kilépése előtt folyamatosan beugrókkal kellett szerepelniük, ezek a nehézségek akkor kezdődtek, mikor két spanyol játékosuk, –név szerint loWel és SOKER– leléptek, hogy a honfitársuk, mixwell által megálmodott új Movistar Riders-t erősítsék. A végső döfés a portugál egykori csapatának pedig cheti és az edzőjük dracU távozása volt, amikor is az észt játékos kijelentette, hogy a csapatmorál nem a legmegfelelőbb, és nem érez már motivációt. Bár terjengtek pletykák, hogy az EnVyUs szélnek eresztett két franciája, Happy és RpK jön kisegíteni, de csak egy kvalifikáció erejéig ugrottak be, ráadásul az a hír is rácáfolt ezekre a teóriákra, miszerint egy új francia csapat van készülőben NBK vezénylésével, ahol az említett két francia neve is felmerült, melyről korábban mi is beszámoltunk.

A Vitality égisze alatt jöhet létre az új francia szupercsapat

Dekay szerint a francia szervezet karolná fel NBK-t és apEXet.

Sok nagy versenyt nem járt meg fox ezzel a csapatával, az egyéb kvalifikációk mellett egy LAN tornán vettek részt, mely még a lisszaboni Moche XL Esports volt, ahol egy vereséget követően búcsúztak is a tornától. Mindenesetre a rajongókat megnyugtatta a portugál, hiszen hozzátette, nem tervezi abbahagyni a játékot, sőt már van is egy csapat ötlete a jövőre tekintve, melyet hamarosan a nyilvánosság elé fog tárni. A Tempo Storm igazolt játékosainak száma tehát kettőre csökkent:

Kevin HS " Tarn
Paweł innocent " Mocek

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!