Három plusz négy új álcafestés!

Három plusz négy új álcafestés!

Őszi, szuperteszt, hold és további négy egyedi stílus, amit bloggerek harca néven adnak ki.

Az elmúlt időszakban megszaporodtak az új álcafestésekről szóló hírek, ezért összegyűjtöttük nektek a legfontosabbakat. Előre le kell szögeznünk, hogy nem mindegyik fog megjelenni az európai szerveren, ugyanakkor magára a játékra olyan hatást gyakorolnak, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

1.1 - Titkos hold stílus

Ez a festés az 1.1 fájljai között jelent meg, és a mai napig nem tudni, hogyan szerezhetjük majd meg. Természetesen ez egy nem történelmi álcafestés lesz, és vélhetően az összes nemzet tankjára rárakhatjuk majd tiertől függetlenül.

Vége a nyárnak: Őszi festés

Az őszi szezont üdvözlő álcafestés az előzőhöz hasonlóan nem történelmi lesz, azaz rárakhatjuk bármelyik tankunkra, –de sajnos ismét semmit nem tudni arról, hogyan és mikor kapjuk majd meg.

A legritkább festés: szupertesztelő

Kifejezetten a szuperteszterek számára készített stílus, ami épp emiatt a játékban található álcafestések közül a legritkább lesz. Ha valaki ilyen stílusúra festi a tankját, azzal jobb vigyázni, hiszen biztos ismeri a játék minden csínját-bínját!

A fenti emblémák a tesztelők programban eltöltött évei alapján négy fokozatra lettek felosztva, így a legkisebb esetében a legalább 1 éve szupertesztelő, majd évenként haladva a legmagasabb fokozatot a több, mint 4 éve szupertesztelő játékosok kapják majd meg.

A bloggerek harca stílusok

Szinte egészen biztos, hogy az európai szerveren ezekből a stílusokból semmit sem látunk majd, hiszen ezek olyan egyedi festések, amik LeBwa, Amway921, Yusha és Jove rajongóinak készültek. Mondanom sem kell, de a World of Tanks rendkívül népszerű Oroszországban, –és az általunk ismert és sokra tartott tartalomgyártók nézettségben meg sem közelítik az oroszokat.

Egyedi festés: LeBwa

A Na'Vi egykori csapatkapitánya, –és az egyik legtapasztaltabb irányító–, akinek a Youtube csatornája már több, mint 453.000 feliratkozót számlál.

Egyedi festés: Amway921

Amway brutálisan népszerű a maga közel 1,9 millió feliratkozójával, –és szinte mindennap közvetít. Élő adásait átlagosan több, mint 10.000 felhasználó követi figyelemmel egy időben.

Egyedi festés: Yusha

A több, mint 1 millió Youtube feliratkozó bizonyítja, hogy Yusha a World of Tanks egyik legmeghatározóbb alakja.

Egyedi festés: Jove

Végül pedig jöjjön egy igazi nagyágyú, Jove, aki nemrég átlépte a 3 millió Youtube feliratkozót, –ami még ezen a listán is eszméletlenül jónak számít.

Nektek melyik festés a kedvencetek? Ha az európai szerveren is lenne hasonló kezdeményezés, akkor kinek a stílusát vennétek meg?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.