Lerántották a leplet a jövőbeli tervekről, VB után jön az új hős!

Lerántották a leplet a jövőbeli tervekről, VB után jön az új hős!

Már csak két patch van a VB-ig; a Riot szép lassan körvonalazza, hogy miként is haladnak majd a dolgok addig –illetve utána– is.

Meddler tegnap rakott ki egy új posztot a Riot hivatalos fórumaira, ahol vázolta a következő egy-két hónap terveit. Azt már biztosra lehet venni, hogy a világbajnokság frissítése a 8.19 lesz, –de addig is még van pár dolog, amin dolgoznak. Nagyobb projekteket már nem terveznek, inkább a jelenlegi játékkörnyezetet szeretnék helyrerakni.

Lázas készülődés a VB-re, helyrepofoznak pár karaktert!

Aioween | 18/09/05 14:01 Lázasan készül a Riot Games a VB-re és próbálnak mindent a helyére tenni, többek közt a kissé brokennek tűnő Akalit is, –akire azért legyünk őszinték, ráfér már gyengítés. Persze nem ő az egyetlen, akit értek változások, vágjunk is bele!

Meddler a következőket mondta:

"Többen már biztosan láttátok ezt Reav3 posztjában, –de ha esetleg mégsem, vagy nem voltatok biztosak az időzítésekben, akkor íme milyen nagyobb terveink vannak még idénre.

  • a világbajnokság patch-e a 8.19 lesz, és nem lesz benne új hős, vagy nagyobb frissítés
  • ezt követően, valamikor a közeljövőben jön majd az Ezreal frissítés, itt limitált játékbeli újítás várható, leginkább a W-je kapcsán
  • ha ezen is túl vagyunk, akkor még idén érkezni fog egy teljesen új hős is"

A 8.18-ra várható frissítésekről is beszámolt pár szóban még, hogy itt mit is várhatunk majd.

Aatrox: a korábbi változások visszavágták szárnyait a profi mezőnyben. Most azon dolgozunk, hogy némi erőt visszaadjunk neki úgy, hogy az inkább az amatőr játékosbázist célozza meg, ezért az E (Umbral Dash) gyógyításának mértékét növeljük majd magasabb szinteken, illetve a végső képessége (World Ender) is magasabb AD rátákat fog kapni a későbbi szinteken.

Gnar: csökkenteni fogjuk az alap páncélzatát, hogy ezzel kissé rizikósabb választássá tegyük és ne lássuk annyira gyakran vakon választva. Alapvetően ez nem fog sokat módosítani rajta –például tankokkal, vagy nagyobb mágikus sebzéssel operáló karakterekkel szemben–, viszont könnyebb büntethetővé válik kellően agresszív AD alapú hősökkel szemben, mint a bruiserek.

Viktor: csökkentjük Viktor Hexcore tárgyának költségét az első szinten, hogy egy gyorsabb power spike-ot tudjunk elérni nála.

Ez várható tehát a következő időszakban. Kíváncsiak leszünk majd az új hős kilétére is, hogy valóban az a színes mágus lesz-e, akit a közösség már megtippelt, mint új mágus, –vagy esetleg teljesen meglep minket a Riot Games, és valami mást kapunk az év végére. Ha a tavalyi évet nézzük, esélyes, hogy akár már a VB-n bejelentik a hőst, vagy legalábbis lesz róla valamilyen teaser videó, mint tavaly Zoe-ról.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.