T 25 minimaraton: nem hozzuk a számokat!

T 25 minimaraton: nem hozzuk a számokat!

A Wargaming ideges, ugyanis koránt sem szereztünk elegendő tokent az elmúlt pár napban.

A Wargaming közösségi csapata izgul, hogy nem fogjuk időben összegyűjteni a 25.000.000 tokent a Pz.Kpfw T 25 minimaraton alatt, ezért még egyszer külön megkérték a Community Contributor csapatot, hogy harangozzák be jobban ezt az eseményt.

A Pz.Kpfw T 25 minimaraton alatt a közösség összefogására lenne szükség, hiszen hiába teljesítik egyénileg sokan a követelményeket, –azaz hiába lősz össze 75 darab tokent–, mert amennyiben a szerver nem szerez összesen 25 milliót, úgy senki se kap ingyen prémium tankot.

A számok bűvöletében

A maraton szeptember 1-jén 7:00 órakor vette kezdetét, szeptember 14-én 7:00 órakor pedig véget ér. A számlálót a Wargaming munkatársai mindennap manuális frissítik, és egyelőre a közelében sem vagyunk a szükséges token mennyiségnek.

Ahhoz, hogy a Pz.Kpfw T 25-öt megszerezzük nem elég összeharácsolnunk 75 darab tokent, hanem miután a szerver elérte a 25 milliót és a küldetés teljesítését engedélyezték, le kell játszanunk még egy csatát, ami azt jelenti, hogy szeptember 13-ára meg kell lennie ennek a célnak. Ehhez naponta 2.083.333 darab tokent kellene szereznünk, hogy amikor a WG munkatársa szeptember 13-án –azaz csütörtök reggel– ránéz a számlálóra, akkor már meglegyen az áhított mennyiség. Ehhez képest az elmúlt öt napban átlagosan 1.496.269,8 darabot gyűjtöttünk, –ha jóhiszeműen azt feltételezzük, hogy a szeptember 6-ai pontokat még nem számolták bele.

Kettőből egy: Pz.Kpfw. T 25 maraton

Szeptember 1-jétől a Pz.Kpfw. T 25 minimaraton rendkívül könnyedén teljesíthető követelményekkel elstartol.

A Wargaming két helyen is hibázott

A meglehetősen szomorú eredmények hátterében valószínűleg az a két ok áll, hogy egyrészt a SEPTEMBERSPRINT kódot minden résztvevőnek aktiválnia kell a World of Tanks hivatalos oldalán, mielőtt elkezdhetné a küldetést, másrészt ez egy olyan harckocsi, ami nemcsak gyenge, de még csapat csatákba se vihető tier V-ös mivolta miatt. Ezen ponton pedig a Wargaming válaszút elé került; vagy megoldják valamilyen módon, hogy a játékosok a fő cél teljesítésének hiányában is megkapják a harckocsit, vagy betartják saját szabályaikat; ez esetben pedig senki nem kap tankot.

Szerintetek mit lép majd a WG?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.