Nem lesz több elfelejtett Smite junglerként, a Riot alapból beállítja nekünk!

Nem lesz több elfelejtett Smite junglerként, a Riot alapból beállítja nekünk!

Hányszor volt már olyan, hogy mi, vagy a csapattársunk úgy ment be dzsungelbe, hogy elfelejtett Smite-ot hozni? Ez nagyjából már elég is egy vereséghez, a Riot erre válaszol most.

Nincs ennél rosszabb érzés, mikor hősválasztás közben éppen kommunikálunk, vagy a rúnákkal szenvedünk, hogy gyorsan beállítsuk és a nagy sürgés-forgás közepette elfelejtjük a Smite-ot kiválasztani. A "legszebb" az egészben, amikor ezzel már csak a töltő képernyő alatt szembesülünk és már akkor tudjuk, hogy nem sok esélyünk van a győzelemre.

Lerántották a leplet a jövőbeli tervekről, VB után jön az új hős!

Már csak két patch van a VB-ig, a Riot pedig szép lassan körvonalazza, hogy miként is haladnak majd a dolgok addig, illetve utána is.

A Smite megléte nélkül ugyanis dzsungeles tárgyat sem vehetünk, vagyis az első szinteken már le fogunk maradni a másikkal szemben. Sokkal lassabban haladunk a táboroknál, nem tudunk Smite-olni, nem tudunk sem sárkányokért sem Baronért érdemben küzdeni, illetve egy erőteljes idézői képességtől esünk el rajtaütéseknél, legyen az a lassítás, vagy a sebzéscsökkentés és plusz sebzés egy-egy célponttal szemben. Röviden tömören olyan, mintha 4 v 5-ben játszanánk. Persze felmehetünk topra, de sok dzsungeles nem igazán állja meg a helyét az ösvényen, ráadásul az XP mennyisége is két fele oszlik, tehát sehogy sem jó helyzet.

Nem azt mondom, hogy ez egy nagyon gyakori jelenség, de senki sem szeretné, hogy mondjuk ezen menjen el egy promóciós meccse egy divízióval feljebb. Szerencsére mindez megváltozhat hamarosan a Riot Games szerint. Korábban is felvetette már a közösség az ötletet, hogy ezzel kezdeni kellene valamit, mindeddig a fejlesztők nem reagáltak. Egy tegnapi Riot fórum poszton Riot Maple reagált egy felvetésre, ami pont a fentebb vázolt problémát boncolgatta. 

Riot Maple stílusosan csak ennyit mondott a felvetésre: "Egyetértek. Főleg, ha ez már a következő patch-ben érkezne, az hatalmas lenne! ;)" Ha ez nem csak egy trollkodás, hanem valóban tervben van egy ilyen változtatás, akkor az hatalmas előrelépés lehet minden feledékeny dzsungeles számára. Ráadásul a beépítése sem lenne annyira újdonság, hiszen ezzel már kísérleteznek egy ideje a Nexus Blitz módban, ahol ha dzsungelt kapunk, akkor alapból megkapjuk a Smite-ot bármilyen idézői képesség helyére, ami nem a Flash.

Tehát, hogy a rendes meccseken sem legyen ebből probléma, a terv az, hogy a kliens alapból beteszi a két Smite-ot a két dzsungeles számára. Mivel senki sem panaszkodott nagyon érte a Nexus Blitz-ben, így ez egy fajta visszajelzés is a Riotnak, hogy talán itt sem sértődne meg senki. Mondjuk ilyenkor felvetül a kérdés, hogy egyáltalán mi lehetne a sértődés tárgya, hiszen ki az, aki Smite nélkül szeretne dzsungelezni valaha is?! Izgatottan várjuk ezt a frissítést, hogy megszűnjenek az olyan meccsek, ahol már az első buffunkat sem vagyunk képesek elhozni halál nélkül, mert az biztos, hogy az alsó ösvénye nem fog minket végig babysittelni, amíg elérjük mondjuk a harmadik szintet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.