A Riot skinekkel támogatná a magyar LoL streamereket!

A Riot skinekkel támogatná a magyar LoL streamereket!

Egy igazán jó ötlettel rukkolt elő a Riot Games, amivel a streamereket szeretné támogatni!

Talán ezzel az ötlettel kicsit korábban kellett volna előállni, de jobb később, mint soha. Ahogy azt már számtalanszor kiemelték, a League of Legends valószínűleg sehol sem lenne az LCS, de még inkább az egyedi LoL streamerek nélkül. Ez gyakorlatilag folyamatos reklám, amikor ismert emberek játszanak a LoL-lal és folyamatosan szem előtt tartják azt. Sokan így találkoznak a játékkal, így kapnak kedvet hozzá, vagy épp a kedvenc streamerük hozza meg a kedvüket egy másik karakterhez.

Nem lesz több elfelejtett Smite junglerként, a Riot alapból beállítja nekünk!

Aioween | 18/09/07 09:32Hányszor volt már olyan, hogy mi, vagy a csapattársunk úgy ment be dzsungelbe, hogy elfelejtett Smite-ot hozni? Ez nagyjából már elég is egy vereséghez, a Riot erre válaszol most. Nincs ennél rosszabb érzés, mikor hősválasztás közben éppen kommunikálunk, vagy a rúnákkal szenvedünk, hogy gyorsan beállítsuk és a nagy sürgés-forgás közepette elfelejtjük a Smite-ot kiválasztani.

Mindezt eddig úgymond ingyen csinálták. Persze fel lehet iratkozni, adományokat kapni, de ezek egyik sem közvetlenül a Riot Games-től jött. Ezen szeretnének változtatni és elősegíteni azokat a streamereket is, akik még nem törtek be nagyon a köztudatba és nincs több ezres nézettségük és a legjobb az egészben, hogy ez ránk magyarokra is vonatkozik. És hogy mivel készülnek a fejlesztők?

Egy kifejezetten streamereknek készített partnerprogrammal. Aki bekerül, az azonnal megkapja az új Irelia skinhez az egyik chromat, ha pedig nincs meg a skin, akkor azt is hozzácsapják!

Ez azonban nem minden, hiszen nincs igazi stream nézők nélkül. Az ember azért közvetít általában, hogy közösséget alakítson ki a nézőivel, kommunikáljon velük, közösen játsszanak stb. Van akinek ez ösztönösen megy, ám minden kezdet nehéz. Sokan nyereményjátékokkal kecsegtetnek és jó esetben ha meg tudjuk őket fogni, akkor a nyeremények után is maradnak és visszatérő nézők lesznek. Hogy mindezt elősegítse a Riot néhány frissítésként új exkluzív chromákat tesznek elérhetőévé, amit kioszthatunk a nézőinknek, vagyis lesz még egy okuk minket nézni.

Ahogy az előbb említettük, minden kezdet nehéz. Eleinte jó eséllyel nem fognak minket sokan nézni és mivel rengeteg a LoL stream, amiket a Twitch nézettség alapján rak sorba, könnyen lehet, hogy a lista végén leszünk, ahol nehezebben találnak ránk az emberek. Ezen is segíteni szeretne a Riot ugyanis lehetőségünk lesz akár a kliensben is feltűnni, mint nézhető stream, ami azért elég nagy reklám. Bárki, aki magyarul használja azt, annak azonnal ott leszünk az arcába, ennél jobbat nem is kérhetnénk.

És ez még mindig nem minden. Exkluzív információkhoz is hozzájuthatunk, illetve beszélgetésekben vehetünk részt, ahol a minket érintő kérdésekre kaphatunk választ, akár már idő előtt. Ez pedig azt jelenti, hogy egy lépéssel a többiek előtt lehetünk.

A másik jó dolog pedig, hogy az elsők között lehetsz, akik ezeket a változásokat bejelenthetik, az újdonságra pedig mindig nagy az érdeklődés. Legyen az egy frissítés, vagy akár egy új hős, –a nézettség szinte garantált!

A java pedig most jön. Tartalomgyártóként meghívást kaphattok különféle Riot által szponzorált eseményekre, ahol biztosan lehet minőségi, új és izgalmas tartalmakat gyártani videós formában!

Ez persze csak a program kezdete, ezen kívül idővel más meglepetésekkel is készül majd a kiadó, –szóval ha eddig csak gondolkoztál rajta, hogy el akarsz kezdeni streamelni, akkor érdemes belevágni! Nem kell hozzá más, mint egy középerős masina, egy webkamera, megfelelő internetkapcsolat és már pöröghet is a LoL stream!

Pár megkötés persze van a jelentkezést illetően, amit érdemes figyelembe venni. Nem lehetünk éppen büntetés alatt, illetve visszaigazolt email címmel rendelkező fiókra lesz szükség. A közvetített tartalmak legalább 30%-a LoL kell legyen, illetve kell egy átlag 50 néző streameken, vagy ha videókban utazunk, akkor átlagosan 5000 megtekintés videónként. Elsőre talán soknak tűnhet, de egy kis odaadással és karizmával, vagy humorérzékkel, esetleg játéktudással nem lehetetlen elérni ezt rövid időn belül.

És hogy minderre hol lehet jelentkezni? Látogassatok el a Riot által külön erre a célra készített weboldalra!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!