Malygos Rogue, Fatigue Warrior és Combo Priest: off-meta paklik a Blizzard ajánlásával

Malygos Rogue, Fatigue Warrior és Combo Priest: off-meta paklik a Blizzard ajánlásával

Három decket gyűjtött össze a Blizzard, amik mind jól teljesítenek a jelenlegi Standard formátumban. Bemutatjuk a legjobb off-meta változatokat!

A Blizzard ismét összegyűjtött nekünk három olyan paklit, amik győzelmi arány tekintetében kiemelkedők, de a népszerűségük elmarad attól, hogy  a Tier-listákon és a meta jelentésekben szerepeljenek. Jöjjön három off-meta pakli, amikkel borsot törhettek az ellenfelek orra alá!

Fatigue Warrior - 60,8 %-os győzelmi arány

Kód: AAECAQcKs/wCg/sC8dMCz+cC9PUC8gWQB5L4Ap/TAsLOAgqiBI7OApEGm/MC+wz/B5vCAszNAkvi+AIA

Egy ízig-vérig Control deckről van szó, ami a két Dead Man’s Hand miatt sosem fogy el a kártyábkból. A boardclearek és a rengeteg armor miatt felveheti a versenyt a gyors paklikkal, de akár a Combo változatokkal is. Token Druid ellen még, így is kevés lehet a területi sebzés, de érdemes kipróbálni a paklit, ha a legerősebb Druidot sikerül elkerülni.

Combo Priest - 66,3 %-os győzelmi arány

Kód: AAECAa0GAA/SCvgC8gzlBNEK2MEC0cEC9gfl9wLVCMrDAu0B5cwC1gry8QIA

Az olcsó Inner Fire + Divine Spiritre épülő Anduin paklik egyszerűen túl jók. Több változatban is kiválóan hozzák a győzelmeket, ezúttal az Extra Arms + Injured Blademaster / Tar Creeper + Witchwood Grizzlyvel a sorok között. A taktika egyszerű: kirakni néhány sok életerővel rendelkező miniont, majd addig buffolni, hogy egy-két kör alatt agyoncsapjuk vele az ellenfelet.

Malygos Rogue – 61,5 %-os győzelmi arány

Kód: AAECAaIHBOXRAvDmAuz8ArQDDbQBhgnGBd/jAogH98ECzQO9BNnjApsF3voC2+MCxAEA

A hatalmas Spell Damage-dzsel rendelkező sárkány nem először csapódik Valeera mellé a ranked kalandjaiban. Az olcsó varázslatok és a Kobold Illusionistból idézett 1/1-es Malygosok könnyedén egy kör alatt kivégezhetik az ellenfelet. A cél, hogy húzzuk az időt és éljünk túl addig a pontig, amikor lecsaphatunk a kombóval.

Ha szeretnétek jobban elmélyedni a Malygos Rogue-ban, nézzétek vissza a magyar csapat HGG jelöltjének, gétének, a tegnapi streamjét.

Nézd meg geteTM Malygos Rugó | 0% RNG, 10% winrate, 90% fun :) című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az off-meta paklik mindig is a meglepetésre építettek, de emellé kiváló eredmények is párosulnak. Próbálgassátok bátran a fenti típusokat, ha már unjátok a meta deckeket és valami újdonságra vágytok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!