Steel ott lesz a WESG következő állomásán

Steel ott lesz a WESG következő állomásán

A tegnapi nap folyamán tisztázódott a kanadai játékos helyzete.

Az egykoron iBUYPOWER csapatával hatalmas botrányt kialakító steel helyzete kérdéses volt, miképpen korábbi tettei végett a következő World Electronic Sports Games állomásán játszhasson. A 28 éves kanadai Twitter oldalán leszögezte, miszerint ő átolvasta a versenyszervezők által készített teljes szabálykönyvet, és nem talált olyan pontot, mely akadályozná szereplését, –de ettől függetlenül szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, és konkrétan a WESG vezetőségét szólította meg posztjában: képviselheti-e hazáját a kanadai selejtezőben, illetve ha sikeresen vették a kvalifikációt, akkor az azt követő offline döntőt is?

Pár órára rá meg is kapta kérdésére a választ, miszerint a jelenleg Ghost csapatát erősítő játékos részt vehet a WESG által szervezett versenyen.

Steel ugyan nem a jelenlegi ötösével fog szerepelni a tornán, –hiszen az öt játékosnak azonos nemzetiségűnek kell lennie–, illetve egy csapatból maximum csak három játékos érkezhet. Ettől függetlenül visszatérése óta csapatával okoztak már meglepetéseket is; ilyen például a nemrég lejátszott Natus Vincere elleni mérkőzés, ahol egy hosszabbításos nyitómérkőzésen sikerült legyőznie s1mple gárdáját.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!