Egy

Egy "majdnem" OTK változat Anduintól: bemutatjuk Savjz Big Priestjét

Off-meta paklinak indul, de lehet végre Anduin is talált magának egy működőképes változatot? Bemutatjuk Savjz Big Priestjét!

Savjz a nézők szórakoztatásáért szeret összerakni őrült változatokat. Ezek többsége inkább a szórakoztatás céljából készül, de néha egy-egy deckkel egészen jó eredményeket lehet elérni. Asmodai fogta Savjz pakliját és meg sem állt vele a 69. legend helyezésig. Nézzük meg, hogyan épül fel a Big Priest, ami úgy tűnik megállja a helyét a metában!

Savjz’s Legend Big Priest

Kód: AAECAa0GCgm0A+0F0wrXCtLBAr7IAsLOAqCAA42CAwqhBOUE0cEC2MEC5cwCtM4C8M8C6NAC4+kCn+sCAA==

A pakliban mindössze 8 minion található, a maradék 22 helyet kizárólag varázslatok töltik fel. Ezért a játék korai szakaszában a Gargoyle és a Zilliax (egyedüli Mechként!) lesz az egyetlen kipakolható lényünk, esetleg a Thalnos, ha kombózni kell a Spirit Lash-sel a gyorsabb paklik ellen. A későbbi szakaszban megpörgethetjük Lyra the Sunshardot a rengeteg olcsó spellel, így nem csak a Diamond Spellstone-t fejlesztjük, de utánpótlást is kapunk a kezünkbe. A halálos kombó egyszerűen épül fel: 2 Mind Blast legyen a kezünkben, amikor a legjobb esetben 9. körben előhúzzuk a pakliból a Zerek’s Cloning Galleryvel a Velent, Malygost és a két Radiant Elementalt. Ez 40 sebzést biztosít, de nem mindig kegyes hozzánk az RNG Istene.

Ha a kezünkben pihennek a kombó elemei, akkor a Shadow Visionből még több Mind Blastet elő kell csalnunk, amik sebzését az Eternal Servitude-dal és a Diamond Spellstone-nal felélesztett Prophet Velenek növelhetik meg a halálos szintig. A Gargoyle plusz Coinjai Lyra képességéhez is jól jönnek, de a Spellstone maximális kihasználásához is elengedhetetlenek. Rá kell érezni, hogy mikor, melyik győzelmi faktorra építsünk, ebben segíthet, ha visszanézitek Savjz közvetítését.

Nézd meg Savjz Savjz Big Priest című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nehéz mesterévé válni a Big Priestnek, de kifejezetten jól működik a rengeteg Token Druid között.

Ti próbálkoztatok már Zerek’s Cloning Galleryvel valamelyik paklitoknan?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!