Már a szuperteszten dübörög: prémium IS-3 automata töltési rendszerrel

Már a szuperteszten dübörög: prémium IS-3 automata töltési rendszerrel

Ha eddig azon vacilláltál, hogy milyen prémium járgányra költsd a pénzed, akkor a válasz megérkezett; a szuperteszten már az IS-3 táras, prémium verzióját próbálgatják.

Az IS-3 korábban minden tier VIII-as kompetitív összecsapás alap választása volt, ugyanis rendkívül mozgékony, jól védett és kimagasló támadóerővel rendelkező harckocsi, amit gyakorlatilag minden pályán és helyzetben be lehet vetni. A tank több variánsát is kipróbálhattuk már a WoT-ban, de a táras verzióval a következő szintre emeli a páncélos presztízsét a WG!

Prémium IS-3: a táras verzió

A prémium IS-3 az olasz tankoknál megismert töltési mechanizmussal rendelkezik, de a csavar a koncepcióban az, hogy az első betöltendő lövedékre kell a legkevesebbet várni, míg a második és harmadik esetében ez az idő arányosan nő. A töltési mechanizmuson kívül felfedezhetünk még pár eltérést a normál lánctalpashoz képest. Negatívum, hogy a motor teljesítménye 520 lóerőre csökkent, valamint a szórása is romlott. Cserébe a célzási ideje javult: egész pontosan 3,4 másodperc helyett már csak 3 másodpercet kell a szűkülésre várni.

Hogy mi fog történni a táras IS-3-mal a jövőben?

Ahogy minden szuperteszt hírnél, úgy ennél is hangsúlyoznánk, hogy ezek a módosítások egyelőre nincsenek kőbe vésve, és ebben az esetben nem is elsősorban a tankot próbálgatják, hanem annak a lehetőségét, hogy miképp tudnák az olasz tankoknál megismert különleges automata töltési mechanizmust beépíteni a nehéz tankokba, –anélkül, hogy annak a játékmenet lássa kárát.

Mit gondolsz a táras IS-3-ról? Beszereznétek egyet, ha lenne rá lehetőségetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.