Egy csapat közel 200 helyet ugrott előre, míg a VP lassan kicsúszik a TOP 30-ból - HLTV Ranglista

Egy csapat közel 200 helyet ugrott előre, míg a VP lassan kicsúszik a TOP 30-ból - HLTV Ranglista

Túl egy FACEIT Major fő kvalifikáción és egy DreamHack-en: volt lehetőség a csapatoknak az előrelépésre.

Két verseny is zajlott tehát a hétvége folyamán, ugyanis a Major fő kvalifikációja mellett egy DreamHack Montreal-t is rendeztek, itt is meg volt tehát a lehetőség a kisebb csapatoknak, hogy feljebb másszanak a HLTV ranglétráján.

TOP 10

Továbbra is az Astralis dominál, illetve a második-harmadik helyen is még mindig a Natus Vincere-Liquid páros helyezkedik el. A DreamHack Masters Stockholm versenyét megnyerő North miután legyőzte a világelső dán ötöst Svédországban: felugrottak a negyedik helyre, –ezzel olyan csapatokat toltak maguk mögé, mint a mousesports és a FaZe–, viszont így, hogy nem sikerült megszerezniük az Új Legenda státuszát Londonban, visszacsúsztak a hatodik helyre. Ezzel ellentétben a BIG, –akik nagy nehezen de kivívták maguknak, hogy ott maradjanak Angliában–, két helyet javítva ismét bekerültek a TOP 10-be.

TOP 20

A sort itt a fnatic svéd ötöse nyitja, mögöttük a kínai TYLOO, akik szintén folytatják útjukat az idei második Major tornán. A finn ENCE gárdája Montreálban szerzett második helyének köszönhetően öt pozíciót ugrott előre, így ők következnek az ázsiai csapat után. A HellRaisers szintén javított egy pozíciót, a legtöbbet pedig az a Vega Squadron, aki Stockholm bajnokának legyőzésével szintén elmondhatja magáról, hogy Új Legenda státusszal rendelkezik, és 195 helyet ugrottak előre. Montreal győztese, a Team Kinguin pedig az ENCE felett aratott sikerüknek köszönhetően szintén nagyot haladtak előre, 11 helyet javítva a már a 17-ek, a szerdán DeadFox-ék ellen bemutatkozó G2 pedig hat helyet rontva előzőheti pozíciójukhoz képest jelenleg a 20-ik helyen áll.

TOP 30

Londonban szintén nem a legjobb formáját produkáló Gambit kicsúszott a TOP 20-ból kettő helyet rontva, az Imperial viszont kettő helyet javított, melyre erősen közrejátszott a kanadai DreamHack-en szerzett 3-4-ik hely. A compLexity is tovább mászik felfelé, Londonban mutatott teljesítményüknek köszönhetően öt pozíciót ugrottak felfelé. Bár a Kinguin szárnyal, a Virtus.Pro egyre jobban csúszik lefele, ugyan még szerepelnek a listán, ha ez a tendencia folytatódik, sokáig már nem lesznek láthatóak. Mögöttük a szintén lengyel AGO, akik az Imperial-al osztozkodtak a 3-4-ik helyen Montrealban, viszont megjelent egy újabb ázsiai csapat, ők a koreai MVP PK. A lista ezen részét pedig a Fragsters-AVANGAR páros zárja 3-3 helyet visszacsúszva.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!