Visszahódította a trónját az Odd Rogue - Bemutatjuk a Wild királyát

Visszahódította a trónját az Odd Rogue - Bemutatjuk a Wild királyát

Egy ízig-vérig Aggro változat tartja rettegésben az Even Shamanokat és a Druidokat. Nézzük meg közelebbről a Wild Odd Rouge-t!

A nyers erőben nincs párja a Wild formátum jelenlegi uralkodójának. Népszerűség tekintetében azért még messze elmarad az éllovas Even Shamantól és a Druid pakliktól, de ha folytatódik ez a trend, akkor előbb-utóbb mindenki kénytelen lesz a páratlan mechanikát választani. Bemutatjuk a Wild jelenlegi legerősebb pakliját, az Odd Rogue-t!

Wild Odd Rogue

Kód: AAEBAaIHCJG8Av3qAsgD0eECrwT6Dp4QnvgCC5sVjALrwgLUBZK2AroTpu8C3QioBfMRgcICAA==

A Standard változattól eltér ugyan, de az új kártyáknak köszönhetően csak még erősebbé vált. A kalózok kiválóan illeszkednek a páratlan manaköltségű helyekre, és Patches szinte garantált megidézése az első körben még egy plusz eleme ennek az Aggro decknek.

A stílus tekintetében is eltér a "másik" formátumban népszerű paklitól: amíg az egy Aggro-Tempo változatként funkcionál, Wildban kötelező a tiszta Face playekre rámenni, és minél hamarabb befejezni a mérkőzéseket. Ebben segítenek a kalózok és az Argent Horserider, amiket könnyedén fel lehet buffolni a Cold Blooddal és a Southsea Captainnel. A Buccaneer a fegyverünknek is plusz egy sebzést biztosít, –így két manáért kaphatunk egy Fiery War Axe-t, amiről tudjuk, hogy a játék legerősebb fegyvere volt a nerf előtt.

Egyetlen probléma van a paklival, hogy hiába gyors és agresszív, még így is le lehet gyorsulni. Az Odd Paladinok ellen nem sok esélyünk van a fenti változattal, érdemes lehet két Giggling Inventort beletenni a deckbe, ha sok mirror meccsbe és Odd Paladinba futunk bele a ladderen. A Dr. Boom is opcionális kártya, lassú paklik ellen inkább pótoljuk egy második Void Ripperrel, vagy Myra’s Unstable Elementtel.

Jelenleg az összes rankon az Odd Rogue számai a legmeggyőzőbbek a Wild formátumban, ha unjátok a sok Druidot és Shamant –viszont Patchest még nem törtétek be–, akkor érdemes Valeera szolgálatába állni a következő napokban.

Szerintetek melyik a legerősebb Wild pakli?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!