A Shyvana bug nagyobb, mint gondoltuk volna

A Shyvana bug nagyobb, mint gondoltuk volna

A kezdeti elpusztíthatatlan Shyvana elpusztította az ARAM játékmód egy közkedvelt részét.

Pár nappal ezelőtt írtunk az elpusztíthatatlan Shyvana hibájáról, akit emiatt ki is kapcsoltak az ARAM játékmódban, ugyanis a hiba közvetlenül csak ott fordult elő. A történet már ott kezdett érdekes lenni, hogy –annak ellenére, hogy ki volt kapcsolva a hős–, számos játékos számolt be arról, hogy engedte nekik választani ettől függetlenül. 

Elpusztíthatatlan Shyvanát eredményezett egy bug!

Ordító szakadék és porok, ez a két dolog mindig is összetartozott és senkinek eszébe sem jutott, hogy ebből valami rossz is kisülhet, –ahogy azt se, hogy a szellem porók ilyen gonoszak tudnak lenni.

A hiba még azóta is aktuális, illetve a kliensben lévő piros felkiáltójel továbbra is felhívja a figyelmünket arra, hogy Shyvana nem elérhető ARAM-on, azonban a hiba odáig terjedt, hogy az ARAM játékmódból el kellett hogy távolítsák pár perccel ezelőtt a felső "The Bench" névre hallgató csere panelt, ahol bárki elvehette a kidobott hősök közül az épp neki tetszőt.qweqwTovábbiakban még a hősválasztás során is merülhetnek fel problémák, akár az előszobákban is. A fejlesztők keresik ez utóbbi hibának az okát, míg a Shyvana bug elhárításán már napok óta dolgoznak.

Reméljük sikerül hamarosan orvosolni a hibákat, –addig is legyetek türelemmel!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!