Négy class uralkodik az arénában: itt vannak a legfrissebb statisztikák

Négy class uralkodik az arénában: itt vannak a legfrissebb statisztikák

Ritka az olyan eset, hogy a ladder és az aréna legerősebb hősei megegyezzenek. Jelenleg azonban ez a helyzet!

Az arénában keresik a helyüket a különböző hősök, –de úgy tűnik, hogy egy négyesfogat elhúzott a többiektől és jelenleg csak velük érdemes játszani. A legfrissebb statisztikákat elemeztük és adunk pár tippet, hogy minél jobb eredményeket érjetek el ebben a formátumban!

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Warlock, a Rogue és a Druid nem csak a ladderen, hanem az arénában is kisajátította magának az dobogót és csak a Warrior képes úgy, ahogy tartani a lépést a trióval. A többi class már az ötven százalékot sem éri el az átlagos győzelmi arányt figyelembe véve. Érdemes kiemelni a Huntert, ami jelenleg messze a legrosszabb választás és várhatóan addig nem is mozdul el az utolsó helyről, amíg nem érkezik valami kisebb update, amiből végre profitálhat Rexxar.

A Warlock felemelkedése köszönhető a rengeteg olcsó és erős lénynek, amiből egy kiváló Zoo paklit össze lehet rakni itt is. A területi sebzések felértékelődtek a legutóbbi update óta (kevesebbszer dobja fel a draft során a játék ezeket a varázslatokat és lényeket), ezért a Defile és Dread Infernal prémium kártyának számít. Ezekből viszonylag sokat ki lehet még venni és rögtön megdobják a pakli erejét.

A másik class, amihez hoztunk néhány tippet az nem más, mint maga Garrosh. Jelenleg a negyedik helyen, 51 százalék feletti teljesítményre képes, ami nem véletlen. A legjobb taktika, ha kivesztek legalább két Mithril Spellstone-t és hozzá 4-6 fegyvert. A hetedik körben garantált, hogy megidézzétek kettő, de inkább három Mithril Golemet. Ekkora lényekkel szinte lehetetlen bármit is kezdeni 7-8 manából főleg, hogy a területi sebzések annyira visszaszorultak. Érdemes erre építeni a draftolásnál a paklit és nagy baj nem érhet titeket.

Ha még többet szeretnétek megtudni az arénáról a jelenlegi Boomsdayes időszakban, olvassátok el a korábbi cikkünket, ahol összeszedtük a legfontosabb dolgokat.

Tippek és trükkök: Hogyan legyél jobb aréna játékos a Boomsday Projectben?

Nem csak a Standard és Wild formátumra volt hatással az új kiegészítő, az aréna is jelentős változásokon esett át. Ha szeretnétek kiigazodni a káoszban, érdemes megfogadni a TempoStorm tanácsait!

Ti melyik classal vagytok a legjobbak az arénában?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!