Zoo, vagy Even, esetleg Control? Egyik sem: itt a legújabb Midrange Warlock

Zoo, vagy Even, esetleg Control? Egyik sem: itt a legújabb Midrange Warlock

Minden változatból a legjobb elemeket gyúrta össze egy új paklivá a francia profi. Egy szokatlan Warlock pakli hódít legendben!

A Warlock jelenleg a második legnépszerűbb class a Standard metában és a paklik erősségében is a dobogó alsó fokára felfér. Mai bemutatónk alanya ismerős lehet első ránézésre, –de az ördög a részletekben rejlik. Nézzük meg mire képes a Midrange Warlock!

Niizuma’s Legend #32 Midrange Warlock

Kód: AAECAf0GDDDeBbYHn8IC08UCws4Cl9MCnOIC2+kC/eoCy+wCnPgCCfcE4QfCCMrDApvLAvfNAvLQAojSAujnAgA=

Az első néhány lap a Zoo Warlockra emlékeztetheti a rutinos játékost, de utána jön a meglepetés és érkeznek a Control / Cube változat védjegyei: a Skull of the Man’ari, a Voidlordok és Doomguardok, majd az utolsó fenyegetésként maga Bloodreaver Gul’dan.

A taktika ezért eltérő a most divatos Even és Zoo típusoktól. A korai szakaszban itt is mindent meg kell tenni a board megszerzésének érdekében (olcsó lények, vagy Giantek), de akkor sincs veszve semmi, ha ez nem sikerül és kisebb hátrányba kerülünk az 5-6. körre. Ekkor jöhetnek a területi takarítások (Hellfire, Mossy Horror), ha nincs megoldandó fenyegetés akkor egyszerűen a legendás fegyver felhelyezése után magabiztosan hátradőlhetünk. A Silence kevésbé népszerű tech a mostani metában, ezért a hatalmas Voidlordok a legvérengzőbb Aggro decket is képesek könnyedén megállítani. A befejezésben itt is a Lich King és a Deathknight lesz a társunk; könnyedén fordíthatunk a visszaidézett démonokkal és a még mindig brutálisan erős Hero Powerrel.

Egy szó, mint száz, érdemes kipróbálni az újdonságokat is, mert Niizuma is megmutatta, hogy akár high legendben is lehet meglepetéseket okozni, –még a legjobbaknak is.

Nektek bejön ez a változat, vagy maradtok a klasszikusoknál?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!