Thijs elővette az OTK Paladint: 88 %-os winrate legenden belül

Thijs elővette az OTK Paladint: 88 %-os winrate legenden belül

Egy valódi off-meta decket húzott elő Thijs, amivel sikerült meglepnie az ellenfeleket. Bemutatjuk az OTK Paladint!

Uther the Ebon Blade új Hero Powere magában hordozza az egykörös kivégzés lehetőségét. Az Apokalipszis Négy Lovasa az összes Control pakli ellen kivédhetetlen pusztítást képes végezni, –a probléma a gyorsabb, Aggro deckekkel kezdődik. A világ egyik legnézettebb Hearthstone streamere –Thijs– összerakott egy friss Boomsdayes OTK Paladint, amivel elképesztő darálásba kezdett a legendben belül. Nézzük meg, hogyan épül fel a pakli!

Thijs’s Legend #4 OTK Paladin

Kód: AAECAZ8FCu0Fjwm5wQKO0wLq5gLD6gLl7wL9+wKE/AL8/AIKugH7AdwD9AXPBvYHm8IC48sC+NIC4vgCAA==

Nincs új a Nap alatt. Az OTK kombó  még mindig a DK Hero Poweréből és a Brewmaster / Zola / Pixie minionokból áll össze. A korai szakaszban meg kell oldani a boardot, ebben segítenek a területi sebzések és a Tauntok. Új lapok közül három került be a deckbe: a gyógyítást duplázó Crystalsmith Kangor, a laphúzásért felelős Prismatic Lens és a területi megoldás Shrink Ray.

A stratégiát jól kell felépíteni. A kezdőkézbe gyorsabb paklik ellen (Rogue, Warlock) a Tauntokat érdemes megtartani, a Control változatokkal szemben (Warrior, Priest) rögtön lehet keresni Uther the Ebon Blade-t és a laphúzásokat. Nincsenek annyira erős lények a pakliban, hogy le lehessen velük gyorsulni a lassú deckeket, ezért sem érdemes az OTK kombón kívül másra hagyatkozni. A halálos kombinációban a Brewmasterrel és Zolával kezünkbe visszatett lovasok és a rákövetkező körökben kivitelezhető Hero Power + Pixie + Hero Power segíthet. Elég sok lapból áll össze egy nagy egésszé a „One Turn Kill”, ezért készüljetek fel a 15-20 perces mérkőzésekre.

Az OTK Paladin eddig is egy off-meta pakliként húzódott meg a háttérben és Thijs nagyszerű eredménye után is hasonló szerepet kaphat a Boomsdayes metában. Ettől függetlenül néha-néha megéri leporolni és néhány tucat meccsen keresztül játszani vele, –főleg akkor, ha jönnek is az eredmények.

Nektek mi a kedvenc OTK Paladin paklitok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!