Holnap kezdődik a maraton, de megéri gürcölni a tankért?

Holnap kezdődik a maraton, de megéri gürcölni a tankért?

Holnap indul a kéthetes maraton a brit tier VIII-as prémium nehéz tankért!

Pénteken 10 órakor indul a kéthetes maraton a Caernarvon AX-ért, aminek megszerzéséhez az olasz csődőrhöz hasonlóan egy tíz szakaszból álló küldetéssorozatot kell teljesíteni, és mindegyik szakasz sikeres zárása után 10% kedvezményt kapunk a tank árából. A feladatokat két módon is teljesíthetjük. Az egyik az alap XP gyűjtögetés, a másik pedig a különleges célok teljesítése. Előbbi esetében csak türelemre és időre, míg utóbbinál játéktudásra és egy jó adag szerencsére is szükségünk lesz. Jó hír, hogy minden út Rómába vezet, tehát szimultán számolja a játék a kettőt, és az adott szakaszba az számít bele, amelyikkel hamarabb végeztünk.

A feladatok listája és az értük járó jutalmak

Összesen 280.000 alap XP-t kell gyűjteni, –ami 500 átlag XP-vel számolva 560 csatát jelent–, azaz naponta körülbelül 40 csatát kell lejátszanod ehhez. Ez a szám annak függvényében változhat, hogy ettől jobban, esetleg rosszabbul teljesítesz-e, illetve hogy a másodlagos küldetésekből mennyit sikerül behúznod. Ha feltesszük, hogy mindegyiket elsőre sikerül teljesítened, akkor akár 111 lejátszott csatából is meglehet a maraton.

Megéri az erőfeszítést a tank?

Ha egy OP tankot szeretnél, akkor természetesen nem. A Caernarvon AX azoknak fekszik majd, akiknek a korai Caernarvon-nal sem voltak problémái, illetve akiknek a Centurion I, Centurion 5/1 vagy az FV4202 játékstílusa bejön. A páncélos legnagyobb hátránya talán az, hogy lassú, ráadásul nehéz besorolású. Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a két tulajdonsága jóval a Centurion 5/1 alá helyezi a rangsorban. A részletes elemzéssel hamarosan jelentkezünk!

Ti részt fogtok venni a maratonon? Hány csatából tervezitek megszerezni a harckocsit?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.