Négy profi játékos is képviselteti magát a K&H e-kupa FIFA19 1v1-en!

Négy profi játékos is képviselteti magát a K&H e-kupa FIFA19 1v1-en!

A nevezők mellett négy nagy név is tiszteletét teszi az K&H FIFA19 eKupán, –azonban ők csak az elődöntőknél csatlakoznak a küzdelmekhez.

A FIFA19 szeptember 28-án jelenik meg, azonban két napra rá, szeptember 30-án a K&H és az MTK jóvoltából már az első 1v1 versenyt is megrendezik belőle. A Kick-Off módban bizonyíthat a 128 résztvevő és mikor az elődöntőkhöz is eljut a rendezvény, négy meghívott kiváló játékos is becsatlakozik a küzdelmekbe.

Egy nap alatt betelt a regisztráció a FIFA19 K&H e-kupa 1v1 versenyre!

Oacute;riási érdeklődés van az MTK Budapest stadionjában tartandó legelső hivatalos FIFA19 rendezvényre.

A négy meginvitált játékos a K&H FIFA19 eKupára:

  • Divi: Egy nagyon fiatal, de annál tehetségesebb játékosról van szó. Az MTK Budapest Pro Clubs csapatának oszlopos tagjáról beszélhetünk, aki azonban az 1v1 rendezvényeken is tevékenyen részt vesz, –sőt, jól is megy neki. Egy évvel ezelőtt az MTK válogatóversenyén egész sokáig jutott (top16), de idén a PlayIT FIFA versenyén is a legjobb 4-ig verekedte el magát. Az Esport1.hu által rendezett nyári kupára beugróként érkezett és végül azt sikerült megnyernie klubtársa, Donát ellen. A FIFA19 megjelenésével sokkal komolyabban gondolkozik az 1v1-es karrierjének beindításában.
  • mokosg: A 2000-es évek közepétől kezdődően hihetetlenül jól ment neki a játék. Magyarország legjobbja volt, –olyannyira, hogy máig ő az egyetlen aki a FIFA eWorld Cup döntőjéig jutott, ahol is ezüst érmet sikerült szereznie. A tavaszi V4 Future Sports Festival alkalmából visszatért és igyekszik bizonyítani rátermettségét. A FIFA19 új löketet adhat pályafutásának.
  • molnargabo: Talán ő az, akit senkinek sem kellene bemutatnom, hiszen jelenleg ő a legtapasztaltabb játékosa hazánknak. Igaz, hogy az Xbox élharcosa, de bátran elfogadta a PS4-es versenyre is a meghívást. Több nagy nemzetközi eseményen is járt már: kijutott Barcelonába, Manchesterbe, valamint a V4 Future Sports Festivalon is vitézkedett, mígnem Gabinho ellen esett ki a konzol döntőjében. Aztán a PlayIT FIFA tornán visszavágott riválisának és elhozta az első helyet.
  • Gabinho: Mindössze 17 évesen kvalifikálta magát élete első offline rendezvényére, a V4 Future Sports Festivalra, melyet mesébe illő módon végül meg tudott nyerni, –mindenki megdöbbenésére. A története itt nem ért véget: jogot szerzett, hogy a hollandiai kvalifikáción is játszhasson a vb döntőért. A legjobb 16 között –egyetlen meccsre volt a bejutástól!– sajnos végül kiesett; ennek ellenére hazánk egyik legerősebb FIFA játékosáról beszélhetünk, aki joggal pályázhat a K&H FIFA19 eKupa első helyére is.

A szeptember 30-án tartandó versenyen tehát 128 játékos veszt részt, és a legjobb 4 összecsapások előtt csatlakozik hozzájuk a fentebb leírt 4 meghívott játékos, így kialakul a végső top 8 ágrajz. Ez dönti majd el, hogy ki lesz a FIFA19 első bajnoka!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!