Részletek, amik elkerülhették a figyelmedet a havas pályával kapcsolatban

Részletek, amik elkerülhették a figyelmedet a havas pályával kapcsolatban

Három nappal ezelőtt az adatbányászok megtalálták a pályát, ezért most WackyJacky segítségével egy kicsit részletesebben is megnézzük, hogy mire számíthatunk majd idén télen.

A 21. frissítés megérkezésével nem csak rengeteg látható újdonságot kaptunk, de pár, a fájlokban elrejtett érdekesség és napvilágra került. Ebből az egyik egy új tárgy volt, ami nem más, mint a C4, míg a másik, még ennél is fontosabb, hiszen megkaptuk a téli pálya első tervrajzát, ami valószínűleg már csak apróbb változtatásokon fog átesni.

Felszínre kerültek a havas pálya első komolyabb részletei - épületek, új fegyver és sok más

Az adatbányászok újra akcióba lendültek, és számos izgalmas részletre bukkantak a téli pályával kapcsolatban!

Természetesen ez már rengeteget segít abban, hogy kicsit rájöjjünk arra, hogy mit is kapunk majd idén télen a havas pályával. Erről készített egy videót WackyJacky is, aki megpróbálta összeszedni, hogy szerinte hogyan is néz majd ki a pálya, mekkora lesz, és vajon hol lesznek az úgy nevezett hotspotok, ahova a legtöbben esünk majd.

Először is azt érdemes megemlíteni a képről, hogy még régebben a fejlesztők megerősítették, hogy egy 8x8-as pályáról lesz, szó, de ahogy láthatjuk, jóval nagyobb víztömeg veszi körbe ezt a szigetet, néhány épület nagyságából, pedig arra következtethetünk, hogy a vizeket leszámítva egy körülbelül, 6x6-os pályán küzdhetünk majd meg. Főleg azt tekintve, hogy a pálya északi részén lévő folyó valószínűleg be van fagyva, ezen pedig szinte biztosan átfuthatunk, de könnyen lehet, hogy egy autó alatt már betörik a vékony jég. Ha a map nagyságát már körülbelül kiderítettük, akkor érdemes ránézni a domborzatára is, ami északon még úgy-ahogy hegyekkel és dombokkal teli, de a pálya alsó része teljesen sík, így lehet, hogy egy kicsit jobb vezetési élményt kapunk, mint Miramaron vagy Erangelen.

A pálya több részén is láthattok hatalmas sárga jeleket, de azok szinte biztosan nem mindig épületeket jelölnek, hanem néha olyan helyeket is, ahol csak lootot találhatunk, mint például a pálya alján, a folyó mellett található város. Wacky fantáziáját leginkább a folyóban található kis sziget keltette fel, hiszen valamiért három híd is oda vezet, miközben teljesen vízzel van körülvéve, így könnyen lehet, hogy egy kastélyt, vagy akár egy komolyabb építményt, netalántán világítótornyot találhatunk majd ott, míg a pálya szélén, körülbelül 3-4 kikötő látható. További hotspot lehet a jég mellett megtalálható kisváros a pálya közepe felé, de könnyen lehet, hogy a jobb fölső sarokban látható építmények is sűrűn látogatottak lesznek.

Összességében egy kimondottan jól felépített pályának tűnik a havas map, és reméljük, hogy a kivételezés is hasonlóan jól sikerül majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!