Ocelote -

Ocelote - "Túl sokat gyakoroltunk, ezért a csapat kiégett a végére"

A nagy történések közepette sikerült elkapni egy igazi spanyol sztárt is egy röpke interjúra. Ocelote elmondta, hogy szerinte miért teljesített gyengébben a G2 a szakasz második felében.

Carlos Rodriguez Santiago –avagy ismertebb nevén Ocelote– már letette az asztalra, amit kellet játékosként is. Hosszú évekig versenyzett Xpeke-vel a legjobb európai mides címért, ahol általában honfitársa kerekedett felül. Ő szenvedte el még az SK Gaming színeiben a mára már legendássá vált Xpeke backdoort is az ESL egyik IEM Katowice versenyén.

Vedius - "Túl sokat hibázott Vizicsacsi, többek közt ezért is kaptak ki"

Az EU LCS kommentátorai közül Quickshot mellett Vedius-t is mikrofonvégre kaptuk, –ő kissé máshogy látta Vizicsacsi játékát.


Azóta sok év eltelt és a két spanyol csapattulajdonosként is szerencsét próbált. Bátran mondhatjuk, hogy ezen a téren Ocelote messze felülmúlta Xpeke-t, hiszen a G2 továbbra is Európa top csapatai közé tartozik. A mostani madridi EU LCS döntő során beszélgettünk vele egy sort, ahol rákérdeztünk, hogy jelent-e valamit az új spanyol színekben tündöklő mez, –elvégre már felmerült a Real Madrid neve is a csapat kapcsán.

Sok esélyt ő sem látott egyébként a Schalke 04 győzelmére, de nem hagyhattuk ki a G2-t sem, hogy mik a tervek. Elmondta azt is, hogy miért tűnt gyengébbnek a csapat a szakasz második felében és hogy miként szeretnének visszatérni a regionális VB kvalifikációra, hogy megmutassák ismét erejüket.

A közönség a háttérben hatalmas volt és olyan szinten tombolt, hogy egy rövid időre meg is kellett szakítani az interjút, mert a hangzavar minden mást elnyomott!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.