Hirdetés

Tyler1 már kapott ajánlatot profi csapattól, illetve elmondta ki a kedvenc profi játékosa - videó

Aioween | 18/09/14 13:25
Cikk mentése

Bármilyen furcsa is ez egy ilyen ismert streamer esetében, de Tyler1 életében most először látogatott ki egy LoL-os rendezvényre, nem is adta alább az NA LCS döntőjénél.

Hirdetés

Tyler1 tavaly ilyenkor még csak reménykedhetett abban, hogy újra játszhat és streamelhet majd League of Legends-et, ugyanis ID bant kapott. Az év elején viszont a Riot Games feloldotta a tiltását, mivel átment a tesztidőszakon és úgy ítélték, hogy visszatérhet a közösségbe. Persze titokban tavaly is játszott, –több fiókkal le is bukott–, de a viselkedése közben sokat változott. Nem tűnt el teljesen a régi Tyler1 persze; a dühkitörések ugyanúgy ott vannak, viszont a játékon belül más lett a hozzáállása.

Vedius - "Túl sokat hibázott Vizicsacsi, többek közt ezért is kaptak ki"

Az EU LCS kommentátorai közül Quickshot mellett Vedius-t is mikrofonvégre kaptuk, ő kissé máshogy látta Vizicsacsi játékát.

Idén egyébként embertelen mennyiséget ölt a játékba: több mint 4000 rangsorolt meccsel rendelkezik és olyannyira felfutott újra, hogy még az NA LCS oaklandi döntőjére is meghívást kapott. Természetesen interjú is készült vele az esemény során, –amit alább láthattok.

Mivel Tyler1-ről van szó, az interjú nem lett éppen 100%-osan komoly, de mást nem is vártunk volna  tőle. Rengeteg poénkodás és trollkodás fért bele, amibe Travis Gafford, az interjúztató is beszállt, de azért pár komolyabb dologról is szó esett.

A maga módján Tyler1 megdicsérte a Riot Games-t, amiért folyamatosan ilyen minőségű eseményeket tud összehozni, bár ő maga most volt először ilyenen. Nyilván hozzá kellett tennie, hogy azért a Tyler1 Invitational szintjét nem érheti el, ami egyértelműen poénkodás a részéről. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a maga módján tényleg egyedit alkotott vele és sok munkát fektetett bele. A közönség nagyon megfogta a döntő során; nagyon izgatott mindenki és jól átadják a hangulatot.

Beszélt a streamjének stílusáról is, korábban csak a "szórakoztatásra" ment rá, amit a maga saját módján csinált, de idén már azért próbált a teljesítményre is figyelni. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy elérte a top 10 challenger rankot is egy időben. És ha már teljesítmény, az is kiderült, hogy ki a kedvenc profi játékosa, bár véleménye szerint mindegyik csak próbál az ő szintjére feljutni, de ettől függetlenül Doubleliftet sokra tartja, illetve kiemelte még Sneaky-t és Zeyzalt is. Utóbbival gyakran találkozik solo queue-ban és nagyon el van tőle ragadtatva.

Elmondása szerint nagyon szórakoztató volt a színpadon szerepelnie, elvégre meghívott vendég volt és rögtön két szerepet is osztottak rá. Egyrészt besegített az elemzői asztalon a Riotosoknak, ahol hozzátette a maga okosságait is a meccsek elemzése során. Másodrészt pedig volt a döntő során egy showmatch, amiben ő is játszott és ironikus módon Phreakkel kellett boton lennie. Korábban nagyon sok adok-kapok ment köztük, mindkettőjüknek megvolt a véleménye a másikról, de ezeket félretéve most szétfeedelték a meccset, amit végül Imaqtpie-ék, vagyis a másik csapat nyert. Ha lemaradtatok volna róla, mindenképp érdemes bepótolni.

És hát ha már LCS, arra is kíváncsiak voltak, hogy vajon van-e esély arra, hogy Tyler1-et bármilyen profi csapatban lássuk. Tyler1 erre csak annyit mondott, hogy valamikor a múltban kapott már ajánlatot egy Academy csapattól, de végül nem vállalta. Sokan felhozzák ellene, hogy csak egy Draven OTP, ami nagyrészt igaz, viszont azt is hozzátette, hogy két fiókkal is feljutott már Master szintbe úgy, hogy egy meccset sem játszott azokon Dravennel.

Végezetül pedig a korábban már említett Tyler1 Invitational sorsát és jövőjét is boncolgatták, hogy milyen tovább tervek lehetnek vele. Felmerült egy esetleges élő közvetítés is, rendes közönséggel, amitől nem zárkózott el teljesen Tyler1. Mindenesetre érdekes lenne megnézni ezt tényleg egy stadionban, vagy valamilyen más helyen, –egyrészt, hogy lenne-e elég érdeklődés rá, illetve mivel tudna rátenni még egy lapáttal egy élő adás során.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?