T-50-2: Visszatérhet a könnyű tankok királya?

Valahol a lelkünk mélyén mindig is éreztük, hogy eljön még az a nap, amikor viszontlátjuk kedvenc felderítő járművünket!

Hernyótalpon gördül be a szupertesztre sok veterán kedvenc könnyű tankja, a szovjet T-50-2. Ezt a harckocsit legalább annyian gyűlölték, mint szerették, de nagy esély van rá, hogy nagy visszatérőként hamarosan újra láthatjuk a harcmezőkön. A T-50-2 öt évvel ezelőtt került ki a játékból, mert annak idején egyáltalán nem passzolt a játékmenetbe. Ezek az idők azonban elmúltak, és itt az ideje, hogy újra régi fényében tündököljön a tank!

A fejlesztők terve, hogy egy igen mobilis tier VI-os könnyű tankot faragjanak belőle, ami továbbra is aktív felderítőként lesz a leghatékonyabb, de a harcérintkezéstől sem kell feltétlenül elzárkóznunk vele. A jelenlegi paraméterei az ígéretek szerint megfelelnek a tier követelményeinek, és most már csak az van hátra, hogy éles harcban is kipróbálják, hogy mit tud a kicsike!

A T-50-2-vel érkezik: Object 432

Új prémium felderítő: Object 432

A kerekes francia könnyű tankok után itt a szovjeteké, –bár ennek még lánctalpai vannak.

Milyen tank volt régebben a T-50-2?

Gyors, kicsi és gyakorlatilag bármivel lepattanhatunk róla. Emlékeztetőül itt egy visszajátszás DezGamez előadásában, hogy miért is rettegtek játékosok ezrei ettől a felderítőtől.

Van olyan köztetek, aki annak idején még játszott "köti kettővel"? Vajon ismét félni fogjuk ezt a nevet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.