Újabb győzelmet aratott a HR - Már csak egy meccsre vannak a playofftól DeadFoxék!

Újabb győzelmet aratott a HR - Már csak egy meccsre vannak a playofftól DeadFoxék!

Ezúttal az 1-1-esek táborát erősítette a HR, és a kínai TYLOO-val csaptak össze: nézzük mi lett a vége!

Elérkeztünk az Új legendák harmadik napjához, ahol ezúttal már továbbjutásról is kiesésről is döntenek a csapatok. Szerencsére a HR még nem, hiszen 1-1-ben várják a folytatást, méghozzá a MiBR-t verő TYLOO ellen. A feladat nehéz, de nem lehetetlen, –így nézzük is mit játszott a két gárda egymás ellen ezen a szép pénteki napon:

Overpass

Valamilyen fekete mágia miatt a HR ellenfele megint csak nem bannolta Overpasst, ami ANGE1 szerint is kimondottan a kedvenc mapjuk jelenleg, és ezt a statisztika is mutatja: a meccsek 55,6%-át megnyeri ott a HR, míg a TYLOO 20%-os győzelmi aránnyal áll jelenleg a mapon, –így nem tudjuk, hogy mi történt pontosan, de könnyen lehet, hogy külön taktikával készült az ázsiai csapat a meccsre. Ez a kommentátorokat és elemzőket nem igazán hatotta meg, hiszen mind az öten HR győzelmet jósoltak a pályák kiválasztása után.

A pisztolykör általában a CT-nek kedvez Overpasson, ahol ezúttal a TYLOO kezdett, így nem lepődtünk meg túlságosan, hogy a kínai csapat elhozta az első kört és vele járó másodikat is, a harmadik fordulóra viszont már fegyverekkel érkezhetett a HR, ami nem sokat segített, hiszen egy borzalmas timing miatt Bence pont elnézett onnan, ahol az ellenfele állt, így azonnal meghalt, a csapatát pedig könnyedén lelőtte az "A" lerakón álló védelem. Újabb ecokör után viszont végre megtört a jég és egy remek támadásnak köszönhetően 4-1-re szépített a HR. Ezután ide-oda ment egy-egy kör, de végül ebből a HR jött ki jobban, hiszen nem csak 5-3-ra alakították az eredményt, de még resetelték is a kínai csapatot, akiknek így ecozniuk kellett. A következő kör így természetesen a HellRaisers-é lett, de előbb-utóbb újra belevágott a két csapat a szokásos egy ide egy oda játékba, így hirtelen 7-5-re módosult az eredmény. Szerencsére újból átvette az irányítást a HR a meccs fölött és hamar ki is egyenlítettek, majd az utolsó körben is győzniük kellett volna, de BnTeT remekül clutch-olt, így 8-7-el fordulhattak a felek a TYLOO javára.

A pisztolykör elég hektikusra sikeredett, –de végül woxic megálljt parancsolt a káosznak, és egy sima 3k-val lehozta a kört, ami után a két egyszerűbbnek mondható fordulót is behúzták, ezzel 10-8-ra módosítva az eredményt. A következő körben megint woxicnak kellett varázsolnia, aki egy remek flank után újabb 3k-t szedett össze, ami azonnal megnyerte nekik a kört. A következő támadás már sokkal jobban sikerült a TYLOO-nak, és szinte biztosra vehettük a győzelmüket, amikor woxic 1v2-ben maradt, de a török AWP-s egyszerűen nem tudott leállni a második félidőben és újabb clutch-ot hozott össze, méghozzá nem is akármilyet.

Innentől kezdve egy kicsi pánikot láthattunk a kínai csapat köreiben, míg a HR egészen fenomenálisan védekezett. Azért a force körben még sikerült meglepniük DeadFoxékat, így 9-13-mal folytatódott a mérkőzés. A force győzelem olyannyira meghozta a kedvüket, hogy egyből a következő forduló is az övéjük lett, így a komoly hátrányt elkezdte szépen ledolgoznia a kínai csapat, ebben a két körben pedig a HR eléggé asszisztált is a dologhoz. Szerencsére ezután ANGE1 flankelt egy remeket, így pedig már csak két körre voltak a győzelemtől és a 2-1-es eredménytől a srácok. A következő kör ismét woxicé volt, aki két gyönyörű killel jelentkezett be a forduló elején, ezzel pedig 5v3-ba sodorta a TYLOO-t, akik nem tudtak javítani a dolgon, így öt meccspontot kaptak DeadFoxék a győzelemre. Ebből végül egyet sem kellett eltékozolniuk, hiszen a TYLOO itt már eléggé feladta fejbe és egy gyenge B támadás után ki is kaptak. Ezzel 2-1-re áll a HR a Majorön!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!