Vizicsacsi és a Fnatic is jól tippelt: a Splyce lenyomta a Misfits-et!

Vizicsacsi és a Fnatic is jól tippelt: a Splyce lenyomta a Misfits-et!

Hiába a 7-2-es kezdés, a szakasz második fele, illetve az elvesztett bronzmeccs is rányomta bélyegét a Misfits teljesítményére; a Splyce ezúttal valóban jobb volt. 

Tegnap este 6-kor kezdetét vette az európai regionális kvalifikáció, ahol a tét a harmadik hely a VB-re. Az első kettővel ellentétben –amit a Fnatic és a Vitality birtokol már–, ezzel nem egyből a világbajnokságra, hanem csak a Play-In stage-re kapunk "jegyet", vagyis még ott is át kell verekedni magunkat a kisebb régiókon, hogy bejussunk a csoportkörökbe.

Ma indul az európai VB kvalifikáció, hogy kiderüljön ki lesz Csacsiék ellenfele vasárnap!

Aioween | 18/09/14 17:05A mai napon, este 6-tól elindulnak az utolsó mérkőzések az EU LCS kapcsán! Ez már a VB-re jutásért megy, utána pedig egészen januárig pihen a berlini stúdió! A Fnatic és a Team Vitality sorsa már biztos, ők ott lesznek az idei LoL Világbajnokságon.

Múlt hét végén zajlott nyári szezon döntője Madridban, ahol Vizicsacsi és a Fnatic is egyöntetűen azt mondták, hogy a Splyce nagyon jó formában van jelenleg, és jó eséllyel mehetnek akár a döntőig a Schalke 04 ellen. Nos úgy tűnik, hogy nagyon nem lőttek mellé ezzel a kijelentéssel eddig. Az alapszakasz során valószínűleg nem nagyon mondtuk volna, –főleg az első felében, hogy a Splyce labdába tud rúgni egy Misfits ellen–, de mostanra már mindenki láthatóan kiismerte a gyengéjüket. Ironikus módon ez valahol megegyezik a két csapatnál: egyik mides sem kifejezetten kiemelkedő. Nisqy ráadásul magához képest is alul teljesített, így a többieknek nagyon össze kellett szedniük magukat. 

A legtöbben a Misfits győzelmét várták, de ez valószínűleg annak is volt köszönhető, hogy ők nem látták a scrim eredményeket a Splyce-szal, amikről Csacsiék is beszámoltak. Abban azért igazuk lehetett, hogy a Splyce egy viszonylag hullámzó csapat, több gárdával 1-1-es eredményt produkáltak, de ez ugyanúgy igaz a Misfits-re, –köszönhetően az alapszakasz második felében mutatott mélyzuhanásnak. 

Az eredmény végül 3-2 lett, de a meccsek sokszor nagyon szorosak voltak. Akadt olyan alkalom, hogy a mérkőzés 43. percében 1-200 arany különbség volt a két gárda között. Az egész széria alatt, –de főleg az 1., 3. és 5. mérkőzésen– igazán megmutatkozott Kobbe, hogy egyáltalán nem szabad őt leírni játékosként. Embertelen számokat produkált szinte végig és abszolút felvette a kesztyűt a Misfits egyik legértékesebb játékosával, Hans Samaval szemben. Nem véletlenül ő kapta egyébként a széria játékosa címet, –teljesen megérdemelten.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Misfits-nek ezzel véget ér nem csak a VB küzdelem, de a teljes idei év is. Furcsa azért belegondolni, hogy elég volt két játékost kicserélni, és az a csapat, aki tavaly 5 mérkőzésig vitte –és majdnem meg is verte az SKT-t– az idén ott sem lesz. Az már csak a sors külön fintora, hogy annak a legendás találkozónak a másik szereplője –vagyis az SKT– szintén nem fog szerepelni az idei világbajnokságon. 

A tegnapi széria mérkőzéseit visszanézhetitek a Magyar LoLTV csatornáján, –illetve ne felejtsétek, hogy még nincs vége a történetnek, hiszen ma A G2-val küzd meg a Splyce, délután öttől!
Nézd meg MagyarLoLTV EU Masters | Summer Season 2018 | Play-In Day 4 | Presented by ESL | HUN | című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!