Az NA LCS meccsén felejtették a földön a Hírnök szemét - videó

Az NA LCS meccsén felejtették a földön a Hírnök szemét - videó

Természetesen Amerikában elkezdődött a gauntlet, ahol első körben az Echo Fox és a Clutch Gaming nézett farkasszemet. A meccsek legérdekesebb megmozdulását Dardoch produkálta.

Először Európában dőlt el az első kör sorsa, ahol végül 3-2-es arányban ugyan, de a Splyce nyerte meg a találkozót a Misfits Gaminggel szemben.

Vizicsacsi és a Fnatic is jól tippelt, a Splyce lenyomta a Misfits-et!

Aioween | 18/09/15 12:00Hiába a 7-2-es kezdés, a szakasz második fele, illetve az elvesztett bronzmeccs is rányomta bélyegét a Misfits teljesítményére, a Splyce ezúttal valóban jobb volt. Tegnap este 6-kor kezdetét vette az európai regionális kvalifikáció, ahol a tét a harmadik hely a VB-re.

Észak-Amerikában már nem voltak ennyire szerencsések a nézők, hogy ennyi izgalomban részesüljenek. Egyébként sem vártak valószínűleg ennél többet az első találkozótól, –és nem véletlenül. Az Echo Fox 4. helyen végzett az alapszakaszt követően, míg a CG a 9. helyen, vagyis a rájátszásban sem vette részt. Nem rég volt Febivennek is egy kiborulása, hogy már eléggé elege van a játékból; ilyen hozzáállással pedig elég nehéz nagyot alkotni.

A találkozó végeredménye egy viszonylag gyors 3-0 lett az Echo Fox javára. A meccsek sem voltak túl szorosak, a CG 3 mérkőzés alatt összesen három tornyot döntött, ráadásul ebből az egyiken egyet sem. Ez még egy győzelemhez is kevés lett volna. Gyilkosságok terén az Echo Fox összesen 44-et, míg a CG 21-et tudott produkálni. Mégis a széria egyik leglátványosabb része egy hatalmas hiba volt Dardoch részéről, amihez még csak hasonlót se nagyon láttunk. 

A második meccs még úgy ahogy valamennyire szoros volt, de a harmadikon nem sok ellenállásba ütközött az Echo Fox. Dardoch-nak semmilyen oka nem volt azonnal odébbállni; valószínűleg egyszerűen nem vette észre, hogy a hírnök szemét elfelejtette felvenni a földről, ami végül el is tűnt.

Ettől a bakitól függetlenül nagyon simán nyerték a találkozót, ma este pedig a TSM lesz az ellenfelük, hogy eldőljön: ki küzdhet meg a VB-re jutásért holnap a Cloud9 ellen. Fontos megjegyezni, hogy mióta a gauntlet rendszer létezik a VB kapcsán, azóta egyet sem vesztett el ezekből a Cloud9, –szóval bárki is nyer ma, az felkötheti a gatyáját.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!