Nem bírt a HR az elképesztő formában játszó gob b-vel és smooyaval

Nem bírt a HR az elképesztő formában játszó gob b-vel és smooyaval

Nem könnyű ellenféllel kellett megmérkőznie ma a HellRaisers-nek a 2-1-el állók táborában:

FACEIT Major 2018 Új Legendák színpadának negyedik napján a BIG ellenfeleként adódott meg a lehetőség, hogy megszerezze a Legenda státuszt DeadFox és csapata Londonban

TRAIN

A HR előző ellenfeleivel ellentétben a BIG jól gondolkozott, és kidobta Overpass-t, ami ANGE1 elmondása szerint jelenleg a legerősebb pályájuk, amit be is mutattak tegnap a TYLOO ellenfeleként, ahol tíz kört engedtek ellenfelüknek. A pálya azonban most Train lett, mely a statisztikai mutatók alapján szintén a HellRaisers ötösét erősíti, hiszen az elmúlt három hónap adatai alapján DeadFox-ék 6 Train-ből 4-et (66,7%) míg a német többségű csapat 8-ból tudott 4-et megnyerni (50%). Itt a németek voksoltak a pályáról, míg a HR dönthetett a térfélről, mely választás CT-re esett.

Az első pisztolykör éppen, hogy elmaradt a HR számára. A második körben azonban ISSAA Desert négyesének köszönhetően sikerült azonnal kiegyenlíteni, majd a harmadik körben sikerült megszerezni a vezetést, ekkor a jordán játékos egy híján 10 ölésnél tartott. Az első vásárlós kört sikerült behúznia a BIG-nek, majd egy 3v5 szituáció elbukását követően sikerült a berlini csapatnak kiegyenlítenie, így 3-3-as állást követően érkezhetett az első időkérés, –érdekes módon a BIG oldaláról, melyet egy technikai szünet követett.

Hiába egyenlített ki két körös hátrányából gob b és csapata, a vezetést nem tudták megszerezni, hiszen egy pénzkiegyenlítő vásárlós körben, ahol egy kimentett M4 és AWP mellett két USP-S és egy Desert áll rendelkezésre a HR csapatának, w0xic triplájának köszönhetően sikerült megnyerni a kört, ezután pedig egy brutális négyes érkezett az irányítótól ANGE1-től, ami megállította a németek B-re történő támadását.

A kilencedik kör megnyerésével megszakította nyerő szériáját ellenfelének a BIG, ebben erősen közrejátszott nex, aki szintén egy négyessel zárt a tizedik körben, de hiába a zárkózás, egyenlíteni nem tudtak, így a 12-ik körben 7-5-re vezettek DeadFox-ék, ekkor ismét LEGIJA próbált segíteni csapatán egy időkérés keretein belül. Innen ismételten sikerült kiegyenlítenie a berlinieknek, viszont a félidőt nem sikerült megnyerniük, DeadFox ráadásul a félidő utolsó körében még meg is szúrta smooya-t.

A második pisztolykör is a németeknél landolt, ahol a smooya-nex páros használta jól fegyvereiket, emellett az iskolakörök is a BIG-nél landoltak így már két körrel ők vezettek. Az első vásárlós kört azonban a HR nyerte, 4v5-ös emberhátrányból ISSAA ismét egy négyesnek köszönhetően életben tartotta a reményt csapata számára.

A válasz azonban rögtön érkezett, a brit AWP-s megállíthatatlan volt, és hiába ölte meg még csapattársát is, hibáját többszörösen korrigálta, a következő köröket is megnyervén máris négy körös volt a differencia a berliniek javára.

Sajnos CT oldalon nem csak smooya játszott elképesztően, de a csapat irányítója is egészen zseniális módon hozta a killeket, ami túl soknak bizonyult. Gyorsan 15-9-re változott az eredmény, ami miatt hat meccspontja lett a német gárdának. Az utolsó kör még szorosra sikerült, de egy meccspontot sem dobott el a BIG: ezzel 16-9-re megnyerték a mérkőzést, –és újra legendává váltak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!