Megérkeztek a FIFA19 első SBC feladatai!

Megérkeztek a FIFA19 első SBC feladatai!

Már azt is tudjuk, hogy milyen jutalom jár érte!

Kevesebb, mint két hét van hátra a FIFA19 megjelenéséig, így az utolsó hetekben már rendre szivárognak dolgok az új játékból. Napokon belül a Web App-ot is használhatjuk, amivel akár még a játék kiadása előtt elkészíthetünk majd egy squadot. De, ami talán még ennél fontosabb, hogy kiszivárgott néhány kezdetleges SBC!

Pár nap múlva érkezik a FIFA 19 Web App!

Hamarosan visszatér a FIFA online kezelőfelülete is!

A Squad Building Challengek a tavalyi játékban is nagy szerepet kaptak, viszont idén a Player Pickeknek köszönhetően talán még nagyobb lesz rajtuk a hangsúly. Az EA megint próbálja a játék korai szakaszát segíteni az első SBC-kkel. 

Ahogyan az jól látható, az SBC csoport a Let's Move Forward névre hallgat, amiből arra következtethetünk, hogy ez lesz az első challenge, amit teljesítenünk kell majd. Ezen belül még három kihívást találunk. A nevekből ítélve, először a védelmet, azután a középpályát, majd végül a támadósort kell megépítenünk. A csoport leírásában azt találjuk, hogy bronz játékosokat kell becserélnünk és cserébe Gold Player Pickeket kapunk. Nem is akármilyen játékosokat, ugyanis meg van szabva, hogy milyen posztra kapjuk azt. A védekezős SBC-ért egy CB Player Pick jár, a középpályásért egy CM Player Pick, a támadós SBC kivégézéért pedig egy ST Player Pick. Végül pedig, ha mind a hármat teljesítettük, akkor a végjutalom egy GK Player Pick. Ez pedig azt jelenti, hogy minden posztra kapni fogunk egy arany UNTRADEABLE játékost. 

Nektek hogy tetszik így első ránézésre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!