bLYYY és TheVRJani meghívást kapott a Broadcaster Royale döntőjére!

bLYYY és TheVRJani meghívást kapott a Broadcaster Royale döntőjére!

A páros utazik a San Jose-i TwitchCon-ra!

Annak ellenére, hogy alig pár hét telt el a Broadcaster Royale első szezonjának Seattle-i döntőjétől, a szervezők nemrég bejelentették a versenysorozat második szezonját, aminek a Partner Invitational kvalifikációját tegnap tartották. A megmérettetésen Magyarországot három duó képviselte, akik remek teljesítményt nyújtva továbbjutottak az első fordulóból. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, azokat az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni. 

Éltek a meghívással a magyarok, minden páros továbbjutott a Broadcaster Royale-on!

Nagy sikerrel –és egy csirkevacsorával– ért véget a magyarok számára a tegnapi selejtező!

A hazai csapatok legközelebb a szeptember 29-i hétvégén szállnak ringbe a Partner Invitational döntőjén, ahol már nem kisebb lesz a tét, mint az egyesült-államokbeli TwitchCon-os finálé. A három duó szereplése mellett egyébként újabb sikernek is örülhetünk, mivel a bLYYY és TheVRJani alkotta TigerOwl csapat nemrég bejelentette, hogy őket korábbi jó teljesítményük miatt közvetlenül a 300 ezer dollár összdíjazású –október 26-28 között rendezett– döntőre hívták meg a szervezők.

A srácokat eléggé meglepte a meghívás, de nagyon komolyan veszik a kihívást és elmondásuk alapján folyamatosan azon vannak, hogy a megmérettetésig minél több versenyen elindulhassanak és gyakorolhassanak. A TigerOwl mellett remélhetőleg az első selejtezőt sikeresen teljesítő további három duóval is találkozhatunk majd a döntőben, plusz ne feledkezzünk meg az első döntőn is részt vevő KODIAK-ról sem, aki minden bizonnyal indul majd a következő kvalifikációk egyikén. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!