Éltek a meghívással a magyarok; minden páros továbbjutott a Broadcaster Royale-on!

Éltek a meghívással a magyarok; minden páros továbbjutott a Broadcaster Royale-on!

Nagy sikerrel –és egy csirkevacsorával– ért véget a magyarok számára a tegnapi selejtező!

Elindult a Broadcaster Royale második szezonja. Tegnap már a Partner Invitational kvalifikációra meghívott duók versenyezhettek a továbbjutásért, és az előző évad magyar sikere után ezúttal is lesz kinek drukkolnunk, hiszen három páros is továbbjutott a tegnapi fordulóból!

Bejelentették a Broadcaster Royale második évadát!

A tét ezúttal is 300 ezer dollár, a szabályok azonban kicsit érdekesebben alakulnak.

A játékosok öt meccset játszottak, a következő szakasz eléréséhez pedig a legjobb 21 között kellett végezniük. Bár a legelső helyről lemaradtak a magyarok (ez direkt meghívást jelentett volna a TwitchCon döntőre), mindannyian továbbjutást érő helyen végeztek. Cucu és Lowhealth tizenhetedik, Konti és FoDa tizedik, míg BTURBO és Anazryel párosa ötödik lett. Külön gratulációt érdemelnek BTURBOék, –akik nem csak ezt, de egy csirkevacsorát is elértek a 4. meccsen 14 killel!

A három magyar duó a szeptember 29-i hétvégén játszik legközelebb a Partner Invitational döntőjén, ahol a tét már az egyesült államokbeli finálé! Természetesen hozzájuk még csatlakozhatnak idővel magyarok, mert még csak most indultak el a selejtezők, melyekre akár ti is regisztrálhattok szeptember 25-ig - a részletes információkat megtaláljátok errefelé!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!