Mindig megéri: top 10 prémium tank

Mindig megéri: top 10 prémium tank

Biztos ti is sokat vacilláltatok már azon, hogy melyik prémium tankot válasszátok; áttekintő cikkünkben ehhez adunk néhány tippet.

A prémium tankok a World of Tanks kiadása óta a játékmenet részét képzik, és a mai napig a játékosok többségének problémát okoz, hogy melyiket válassza. Ez nem is csoda, ugyanis havonta kiadnak egy újabbat, ami természetesen erősebb, mint a régiek. Épp ezért még az elején szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a cikk pár hónapon belül aktualitását vesztheti.

Milyen szempontok szerint válaszd ki a neked legjobbat?

Legjobb tank nincs. Általában mindig szubjektív a különféle járművek megítélése, de abban segíthetünk, hogy neked melyik lesz a legjobb. Mivel a prémium tankokkal a kreditszerzés a fő cél, ezért csak a tier VI-os és tier VIII-as tankokkal számolunk, ugyanis ezek azok, amiket nemcsak normál csatákba, de akár Stronghold és Team Battle meccsekre is bevihetsz.

Továbbra is a kreditszerzés nyomán haladunk tovább, ezért a prémium harckocsiknál olyan szempontokat is vizsgálni kell, mint a normál lövedék páncélátütési értéke és a mozgékonyság. Természetesen a páncélzat is fontos tényező, ami a túlélési esélyeinken javít, és általános törvény, hogy minél tovább vagy játékban, annál többet sebezhetsz, és minél többet sebzel, annál több kreditet kapsz a kör végén. A páncélátütés és a mozgékonyság pedig azért fontos, hogy időben odaérj a sebzéshez, –és végül, de nem utolsó sorban be is üsd a célpontot.

A top 10 legjobb prémium tank

1.) Progetto M35 mod. 46

Egyike azon ritka alkalmaknak, amikor a Wargaming ingyen adott olyan prémium harckocsit, amivel ténylegesen élvezetes a farmolás. A Progetto egy speciális töltési mechanizmussal rendelkezik, amiről részletes leírást olvashattok alábbi cikkünkben.

2.) Type 64

Normál és Stronghold csatákra is tökéletes, –bár utóbbira ajánljuk inkább, ha kifejezetten a profitra mentek.

3.) T-34-85M

Akárcsak az előbbit, úgy a T-34-85M-et is kimondottan Stronghold csatákra ajánljuk. A World of Tanks egy igazi csapatjáték, nem igaz?

4.) Cromwell B

A tier VI-os trió utolsó tagja, ami szintén Stronghold játékmódban mutatja meg foga fehérjét.

5.) Centurion Mk. 5/1 RAAC

Az egyik –ha nem a legerősebb– normál töltési mechanizmussal rendelkező prémium közepes tank. Felejtsd el a Primo Victoria és FV4202 harckocsikat, és csapj le a RAAC-ra, ha épp elérhető a prémium boltban.

6.) Lorraine 40t

232 milliméter páncélátütés és 1.200 sebzés egy tárból kevesebb, mint 8 másodperc leforgása alatt. Jól hangzik? Természetesen! A Lorraine 40t az ideális választás, ha bejönnek a táras harckocsik.

7.) Somua SM

Akárcsak a Lorraine 40t, úgy a Somua SM is a táras járművek kedvelőinek ajánlott, –immáron nehéz kivitelben. Az AMX 50 100-hoz képest csökkentett töltési idők, megnövelt páncélzat és lövegsüllyedés ideális járgánnyá teszik.

8.) Löwe

Sokáig csak nevetni lehetett azokon a játékosokon, akik bármilyen okból kifolyólag a Löwe mellett döntöttek, de nemrég elég jelentős buffokat kapott, ezért ismét a prémium nehéz tankok legkiváltságosabb pozícióját foglalja el, –legalábbis random csatákban.

9.) 50TP Prototyp

Az 50TP Prototyp több gyenge ponttal is rendelkezik, de ha sikerül vele hull down pozícióba állni, akkor onnan nehezen robbantanak ki minket. A magas alfa és a magas páncélátütés több tízezer ezüsttel gyarapíthatja tartalékainkat.

10.) Skorpion G

A végére pedig egy tankvadász azoknak, akiknek se a könnyű tankok felderítő, se a közepes tankok széleskörű, se a nehéz tankok frontharcos szerepe nem jött be, –ellenben szívesen ülnek a bokorban, és küldik a tanktemetőbe a gyanútlan áldozatokat.

+1.) Object 252 / Defender

Extra magas alfa sebzés, relatív jó mozgékonyság és nagyon hatékony páncélzat, ami a Defendert az egyik legrettegettebb ellenféllé avanzsálja a a harcmezőkön. Miért ne ülnél bele inkább te, hogy tőled féljenek? Ezzel csak az a gond, hogy jelenleg épp nem megvásárolható, –ráadásul a közeljövőben ez valószínűleg nem fog változni.

Kihagytuk esetleg valamelyik prémium harckocsit a listáról? Nektek melyik a favorit?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.