HLTV Ranglista: a HellRaisers egyre közelebb a Top10-hez!

HLTV Ranglista: a HellRaisers egyre közelebb a Top10-hez!

Tekintsük át, ki hol foglal helyet a listán az idei FACEIT Major tornának második hete után.

A múlt héthez képest ezen a héten nem történtek akkor előreugrások, –mint például a Vega Squadron esetében–, akik közel 200 helyet javítva került fel a TOP 30-as listára, a VP azonban nagyon kicsit, de fellélegezhet.

Egy csapat közel 200 helyet ugrott előre, míg a VP lassan kicsúszik a TOP 30-ból - HLTV Ranglista

Túl egy FACEIT Major fő kvalifikáción és egy DreamHack-en: volt lehetőség a csapatoknak az előrelépésre.

TOP 10

Az első három hely továbbra is változatlan, de ha a Liquid a döntőig is el tudna jutni a jelenlegi Major versenyen, akkor simán megelőzhetnék a második helyen található Natus Vincere ötösét, a még mindig domináló Astralis-t azonban nagyon nehéz lesz bárkinek is utolérni. A negyedik-ötödik helyen a FaZe és a mousesports helyet cserélt, így már NiKo-ék vannak előrébb. Szintén egy helycsere történt a nyolcadik-kilencedik pozíciókban, itt a BiG került a Ninjas in Pyjamas felé, mely talán nem történt volna meg, ha a svédeknek sikerül megnyerniük szoros mérkőzésüket a MiBR ellen, mely a Legenda státuszért zajlott. A sort végül szintén egy svéd csapat, a fnatic zárja egy helyet javítva.

TOP 20

A kínai TYLOO ugyan javított ismét egy helyet múlt heti helyezésükhöz képest, a TOP 10-be azonban még mindig nem sikerült bejutniuk, bár már csak egy hajszál választja el őket ettől. Ezzel ellentétben az NRG kipottyant a legjobb tíz csapatból, és a 12-ik helyen vannak. A HellRaisers szintén előreugrott egy pozíciót, így ők követik az NRG csapatát, –és bőven javíthatnak még, ha esetleg meg tudnák valahogy lepni a Liquid-et a Major rájátszásban. A G2 és a compLexity is 6-6 helyet ugrottak előre, a franciák így a 14-ik, míg az amerikai szervezet a 18-ik helyen található. Hiába a majdnem 200 helyes előrelépés a Vega Squadron-tól, most a visszaesés jellemezte őket, így három helyet rontva a 19-ik helyen vannak, megelőzve azt a Gambit-ot, akik viszont egy pozíciót előre ugrottak, így ismét bent vannak a TOP 20-ban.

TOP 30

A dán ötössel rendelkező OpTic bukta a legtöbbet a listán, hat helyet visszaesvén a 15-ről a 21-ik helyre csúsztak vissza. Az ausztrál Renegades is egy híján pont annyit esett hátra, mint az OpTic, ők 5 helyet bukva jelenleg a 24-ek. A Virtus.Pro és a steel vezette Ghost helyet cseréltek, így a lengyelek kicsit felszusszanhattak, hogy távolabb kerültek a listáról való kieséstől. A másik orosz csapat, a Team Spirit is feliratkozott a listára: ők idáig épp, hogy kicsúsztak, de 3 helyet javítva a 28-ik pozícióban találhatóak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!