25 % = 100 %: Savjz megjósolta, a játék behódolt az akaratának

25 % = 100 %: Savjz megjósolta, a játék behódolt az akaratának

Néha muszáj kockáztatni, különben semmi esély sincs a győzelemre. Az esetek nagy százalékában nem jön be a taktika, de most másképp alakult a helyzet!

Előre látni a jövőt még a legjobbaknak sem sikerül mindig, ezúttal azonban a népszerű finn streamer megmutatta, hogy a delphoi jósda alkalmazza másodállásban. Le kell szögezni, hogy más esélye nem volt a győzelemre, ezért muszáj volt kockáztatnia, –a többi kiderül a videóból!

Kétszer is 50 % esély volt arra, hogy a Minstrel kerüljön ki az Illusionist képessége miatt a kézből, de Malygos berobbant és félresöpörte a négy manás lényt, ő követelte magának a boardon a helyet. Ezzel meg is volt a végzetes sebzés, az ellenfél Warlock kénytelen volt kapitulálni.

Ha kedved kapnátok a Malygos Rogue-hoz, akkor mutatjuk a listát, amivel Savjz is játszott.

Solegit’s Legend #46 Malygos Rogue

Kód: AAECAaIHBPDmAuz8ArQDgNMCDbQBhgnGBd/jAogH98ECwMwCzQO9BJsF3voC2+MCxAEA

A taktika, hogy az új Boomsdayes lapok (Necrium Blade, Necrium Vial) segítségével kicsaljuk a kezünkből Eye of Eternity hatalmas sárkányát és utána már csak a halálos Sinister Strike-okat és a Razorpetalokat kell ráhúzni az ellenfél arcára. Egyszerűnek tűnik, de nem könnyű pakli. Kiválóan kell beosztani az erőforrásokat, hogy túléljünk a kombóig. Az Aggro paklik, ahogy a clipből is kiderült, megnehezítik a Maly Rogue dolgát, mivel a hatalmas nyomás alatt könnyedén összeroppanhat Valeera. Azonban egy jó húzással –és kis szerencsével– még ellenük is van esély.

Ha szeretitek az off-meta paklikat és ti is szeretnétek Savjz-hez hasonló élményeket átélni, akkor ne keresgéljetek tovább. A Malygos Rouge-t nektek találták ki!

Bejönnek az ilyen típusú Combo deckek, vagy más stílust részesítetek előnyben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!