Rank 50, új Classic lapok és Sárkány Bundle: minden információ a várható frissítésről

Rank 50, új Classic lapok és Sárkány Bundle: minden információ a várható frissítésről

Kiderült, hogy a Boomsday project esetében nerf nem várható, de azért változások jönnek dögivel.

A szeptember nerfet ugyan nem, de változásokat viszont hoz a Hearthstone életébe. A fejlesztők egy igencsak pofás információcsomagot raktak elénk.

A meta ebben a pillanatban

Úgy néz ki, hogy a fejlesztők, egyelőre elégedettek azzal, hogy a meta ebben a pillanatban milyen állapotban van. Az Odd Warrior, az Odd Paladin, a Token Druid, a Tempo Mage, a Taunt Druid, a Zoo Warlock, a Quest Rogue, a Secret Hunter,  az Even Paladin, a Deathrattle Hunter és az Even Warlock a fejlesztők szerint jól működik. Ezen kívül említik még, hogy az Evolve Shaman és a Combo Priest is nagyon rendben van. Várhatóan nagyon nagy változást nem hoznak majd, hiszen szerintük rendben van a ladder és tele van diverz paklival.

A fejlesztők célkeresztjében

Ebben a pillanatban egy nerf sincs kilátásban, egyetlen lap sem csapta ki annyira a biztosítékot, hogy az gondot okozzon. Talán a Giggling Inventor az, ami egy picit sok és nagyon sok pakliban ott van, de a népszerűsége nem jelenti azt, hogy iszonyatosan erős lenne. Ezért a közel jövőben figyelni fogják, de egyelőre nem változtatnak rajta.

Mi lesz a Wild móddal?

Röviden, semmi. Hosszabban elmondva, kicsit úgy érzem, hogy a fejlesztők nem tudják mit csináljanak vele pontosan. Az elkövetkezendőkben mindig lesz olyan, hogy jön egy Naga Sea Witch szintű kártya, ami egyszerűen tönkreteszi az egész játékmód egyensúlyát. De ezzel nem lehet mit tenni, ezért Wild a neve az egésznek, itt minden megtörténhet. Ettől függetlenül itt is mindig balanszolni fognak és várják, hogy mit mond majd a közösség.

Új Classic kártyák

Ez már várható volt. Azzal hogy az utóbbi években folyamatosan mentek a lapok nyugdíjba, volt pár olyan kaszt, akiknél egy picit szoros lett a derékszíj. A Mage, a Rogue és a Warlock kapott igazán nagy pofont, és emiatt nekik most jön egy kis segítség, –négy új lap formájában.

A kezdők játékélményének javítása

A Blizzard tisztában van vele, hogy még a 25. rang körül is ádáz harcokra számítathsz (különösen akkor, ha még sosem játszottál korábban), ezért az új rangrendszer 50-es rangtól kezdődik, és ahogy most a 25-ös és 20-as rang között, úgy az 50-es és a 25-ös rang között sem veszíthetőek el a megszerzett rangok. Ettől a fejlesztők azt remélik, hogy javíthatnak a kezdők játékélményén.

Legendary sárkányok a kezdőknek

A Welcome Bundle továbbra is 10 darab Classic csomagot ad, de immáron nem valamelyik osztály egy véletlenszerű legendás lapját, hanem a hat legendás sárkány (Alexstrasza, Deathwing, Malygos, Nozdormu, Onyxia vagy Ysera) egyikét adja. Ráadásul –ha már korábban éltél ezzel az ajánlattal–, akkor ismét megvásárolhatod.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!