A VB login gyönyörű animációja megérkezett ikonokkal együtt! - PBE, videó

A VB login gyönyörű animációja megérkezett ikonokkal együtt! - PBE, videó

Az idei VB animációs belépő is kellően látványos, ahogy azt már megszokhattuk a Riottól, de nem ez az egyetlen változás a PBE szervereken.

Újabb év, újabb világbajnokság és vele együtt újabb fantasztikus dolgok várnak ránk, reméljük, hogy egy izgalmas világbajnokságot is kapunk. A vb azonban még csak hetek múlva indul, addig pedig a Riot is az utolsó simításokat végzi. Tegnap például már megjelent a PBE szerveren az idei világbajnokság bejelentkező animációja.

Odüsszeia: hogyan lehet kimaxolni a legnehezebb verziót?

Abbiechan | 18/09/17 17:25 Régen pezsdítette már fel ennyire a League of Legends mezejét egy új játékmód. Azonban most –az Odüsszeia megjelenésével– bátran állítjuk, hogy a játékosok többsége megtalálta rég elveszített motivációját. De nem csak móka és kacagás ám itt minden!

A fellegekben érezhetjük magunkat, hiszen az egész ott helyezkedik el. Ködbe burkolt idézők szurdoka vár minket, középen a világbajnokság serlegével, egy sárkánnyal és Baronnal, a háttérben pedig a koreai látkép bújik meg. A zene is kellően grandiózus lett, –érdemes megnézni!

Új ikonok is érkeztek, szintén a VB-re való tekintettel!

A hősöket érintő változások egyre kisebb helyet foglalnak el, de ez rendben is van így, hiszen a Riot is kijelentette, hogy már csak abszolút szükséges változásokat fognak eszközölni. Új dolgokkal maximum a vb után fognak kísérletezni.
Elise, lol
Meddler említette, hogy szeretnének több nem tank dzsungelest látni, ezért is kezdték el nagyon finoman buffolni például Elise-t is. Annyira óvatosan közelítik meg a dolgot, hogy még a korábbi buffját is visszavonták, pedig csak az ulti CD-jét csökkentette volna 4-ről 3 másodpercre.
kha'zix, lol
Kha'Zix W (Void Spike) képességét finomították ismét. A 8 másodperces CD túl kevés volt, azt visszavitték 9-re, viszont az izolált, vagyis elzárt célpontokkal szemben a tüskék lassítása nem 80, hanem 90%-os lesz: az már majdnem felér egy lekötéssel.

nunu, lol
Az új Nunu még nem látott profi játékot, –hiszen meg sem jelent még náluk–, de a VB-n már szerepelni fog. Q (Consume) képességének AP rátáját 50-ről 70%-ra emelték, vagyis még nagyobbat fog harapni a szörnyekből.

Az E (Snowball Barrage) nagyobb buffokat kapott PBE-n, de végül ezeket mérsékelték kissé. A hógolyók 8%-ról 6% AP rátára estek vissza, de tekintve, hogy az élő szervereken ez jelenleg 5%, még így is erősítés.

Végezetül tovább zajlik Veigar ultijának frissítése, hogy AP mennyiség alapján változzon a gömb mérete.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!