Top 10 augment Yasuora - Odyssey

Top 10 augment Yasuora - Odyssey

Korábban már írtunk egy átfogóbb útmutatót, hogy miként lehet végigrohanni a kalandokon. Ezúttal kicsit közelebbről nézzük meg a karaktereket és erősségeiket.

Ahogyan a normál meccseken, úgy az Odüsszeiaban is Yasuo a legközkedveltebb karakter, talán azért is, mert itt senki nem tudja tiltani, sőt, több is lehet belőle egyszerre. Nem véletlenül került bele ebbe a szedett-vedett bandába, akikkel megpróbál mindenféle kalandokat túlélni. Érthető persze a rajongás, hiszen ki ne szeretne ide-oda csúszkálni a pályán, –amikor meg egyszerre több Yasuoból is csak úgy omlanak a tornádok, annál nincs is szebb látvány! 

Odüsszeia: hogyan lehet kimaxolni a legnehezebb verziót?

Abbiechan | 18/09/17 17:25 Régen pezsdítette már fel ennyire a League of Legends mezejét egy új játékmód. Azonban most –az Odüsszeia megjelenésével– bátran állítjuk, hogy a játékosok többsége megtalálta rég elveszített motivációját. De nem csak móka és kacagás ám itt minden!

Azonban a játékmód nem csak móka és kacagás, egy bizonyos szint felett már igenis nagy kihívás elé állít minket. Hogy miként tudjátok ezt ledarálni, arról a fentebbi cikkünkben találtok pontosabb információkat. Ezúttal viszont azt néztük meg, hogy melyik a 10 legjobb –vagy éppen legélvezetesebb– augment Yasuo számára.

10. Gust

Gust, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

Duplájára növeli a szélfal szélességét és csökkenti a CD-t. Nagyon sok idegesítő képesség és röpködő lövedékkel találkozunk kalandjaink során és Kayn sem csak közelről küldi ránk az áldást. Szerencsére a kétszer akkora gyakoribb szélfal elég jó ellenszer ezekre, elegendő Yasuoval akár egy egész területet le lehet "zárni".

9. Chivalrious

Chivalrous, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

A lovagias Yasuo már nem csak ellenfelein, de saját csapattársain is át tud csúszni, aminek hatására ő is, és csapattársa is megkapja a passzívjából származó pajzsot. Rengeteg hasznosságot lehet ebből kinyerni, hiszen nem csak az ellenfelekre tudunk hagyatkozni, amikor csúszni kell, –a szintekkel fejlődő pajzsról nem is beszélve. Akár meg is menthetjük valaki életét vele, szóval érdemes odafigyelni a csapattársaink HP csíkjaira is.

8. Horizon

Horizon, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

Az alaptámadásaink és a Q (Steel Tempest) képességünk plusz hatótávot nyer. Sőt, az alaptámadások csökkentik a CD-inket is. Ha tovább ér a kardunk, az azt jelenti, hogy több ellenfélen keresztül tudjuk átdöfni. Felgyorsítja az aprítást, illetve közelharci mivoltunk ellenére egy kicsit tisztesebb távolságot tudunk tartani, ha kell.

7. Sunder

Sunder, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

Az első kritikus találatunk egy adott célponttal szemben bónusz sebzést okoz, és még lassítja is őket. Végső ellenfelekkel szemben szintén hasznos tud lenni, mivel figyelmen kívül hagyjuk még inkább a védelmüket, megnövelve ezzel a sebzésünk. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mindezt akár tornádó formájában is megtehetjük. 

6. Infinity

Infinity, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

A Q (Steel Tempest) gyógyítja Yasuo-t és leszedi az E CD mutatóját az ellenfelekről. Mivel leginkább az ellenfelek arcában leszünk, nem árt, ha akad némi plusz sustain. Az Infinity pont ebben segít, a folyamatos gyógyulás jócskán hozzátesz a túléléshez, illetve a plusz mozgékonyság sem utolsó; azonnal át tudunk csúszni egy-egy Q-val eltalált ellenfélen.

5. Flicker

Flicker, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

Az E (Sweeping Blade) mostantól már nem is csúszás, sokkal inkább egy miniteleport, mint Ezreal ugrása, sőt a hatótávja is a duplára nő. Ha Captain, vagy magasabb szinteken játszunk, nagyon rossz, ha beragadunk egy bizonyos helyre a sok ellenfél között. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy mindenhonnan ki tudjunk ugrani, –akkor is, ha a Dash idézői képesség épp nem elérhető. A Flicker pontosan ezt a hiányt pótolja, és még hatékonyabb, ha a korábban már említett Chivalrious augmenttel együtt használjuk.

4. Growing

Growing, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

A tornádók egyre nagyobbak, ahogy egyre több utat tesznek meg. Elsőre nem tűnik soknak, de valójában rengeteget számít. Nem mindegy, hogy éppen elkapjuk a szélével, vagy hogy hány szörnyet dobunk egyszerre a levegőbe, főleg hogy akadnak igencsak méretesek is. A legjobb pedig, hogy a soron következő három augmenttel együtt egyszerűen halálos tud lenni ez az apróság.

3. Wandering

Wandering, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

A tornádok nem csak kifele haladnak, de vissza is térnek hozzánk. Ha felcsapjuk ezt az augmentet –ráadásul a Growinggal együtt–, máris kétszer annyi ideig utaznak, vagyis kétszer akkorára nőnek. A kettő együttes használata rengeteg területet tud lefedni a tornádókkal. Mivel közben ide-oda is tudunk csúszkálni, ténylegesen mi döntünk arról, hogy hol akarunk feldobásokat.

2. Windwalker

Windwalker, one of the best Yasuo augments in Odyssey League of Legends

Az ultink plusz sebzést, hatóidőt és hatótávot kap, illetve újrahasználhatjuk más ellenfeleken. Amíg ultizunk, életet lopunk, sebzést osztunk ki és kevesebbet szenvedünk el. Ha esetleg 5 Yasuoval vágnánk neki az útnak ez az augment különösen vicces, mert akár 10 másodpercig a levegőben fogjátok tartani az ellenfeleket.

1. Tempest

Tempest, the best Yasuo augment in Odyssey League of Legends

Az ultink alatt sebezhetetlenné válunk és egyszerre két tornádót tudunk kilőni. Minden egyes kilőtt tornádó az összes előző augmenttel együtt működik. Ilyen összhang mellett pedig olyan, mintha egy atombombát dobnánk le ellenfeleinkre, a sebzés is kb hasonló lesz. Ha az utolsó négyet választjátok a szórakozás garantált: ide-oda ugrálás, rengeteg tornádó, feldobások és sokáig tartó, erős ultikban lesz részünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!