Élőszereplős PUBG reklámban tűnt fel a Riot Shield

Élőszereplős PUBG reklámban tűnt fel a Riot Shield

Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy hamarosan meg is jelenik a taktikai pajzs.

Az E3 során láthattuk először a Riot Shieldet, ám azóta szinte semmit sem hallottunk arról, hogy mikor és hogyan kerül be a PUBG-ba. A hónap elején, –amikor adatbányászok megtalálták a streamerekre szabott skineket–, akkor ráleltek a pajzs animációjára is. De ezután is síri csend volt, egészen mostanáig.

Rengeteg új, streamerekre szabott skin érkezhet hamarosan

Shroud, Choco, P4wnyhof és még WackyJacky is kaphat skineket a jövőben.

Ugyanis a tegnapi "Stay Sharp" nevű PUBG reklám fókuszában a Riot Shield állt. Az élőszereplős teaser inkább humoros, mintsem informatív, de az E3 óta ez az első hivatalos anyag, amiben egyáltalán láthatjuk az eszközt, –ami azt jelentheti, hogy közeledik a megjelenés. Továbbra sem tudni, hogy mikor érkezik meg a játékba, de elképzelhető, hogy a következő, 22. frissítés szerves részét képezi majd.

Sokan kétkednek a Riot Shield létjogosultságában, mert korábban más kompetitív játékokban is azt láthattuk, hogy nagyon nehéz jól kiegyensúlyozni egy ilyen pajzsot. Egyszerűen vagy papír és csak néhány lövést véd ki mielőtt tönkremegy, vagy annyira OP, hogy nagyobb biztonságban lehet a használója emögött, mint egy épületben/fal mögött. Azonban nem láttuk még működés közben, így pedig nehéz megítélni, hogy a PUBG Corp. megközelítése valóban megreformálhatja-e a pajzsok és a kompetitív lövöldék világát, vagy csak egy újabb feledhető darabkája lesz ez a zsánernek. Reméljük a következő frissítéskor kiderül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!